Lærerikt å delta på nasjonalt nivå runde en

Postet av Utleira IL den 28. Nov 2022

Alle våre fire ungdomslag har i helga fått kjent litt på nivået som befinner seg rundt om i Norge. Det er lite tvil om at det jobbes godt i hel Norge som er en håndballnasjon i verdenstoppen både på gutte og jentesiden. '

Vårt g16 spilte to kamper imot Nøtterøy og Strindheim i Leangenhallen i Trondheim. første kamp mot Nøttørøy hadde guttene stigende kurve og klarte å skape mange gode situasjoner som igjen førte til at de tok mer og mer over . Det førte til at det ble en trygg seier i første kamp. Kamp nummer to var imot naboene fra Strindheim. Her førte Strindheim kampen nesten fra start til mål. Det ville seg ikke foran mål for våre spillere som igjen resulterte i at de ble liggenede litt bak. Ingen målfest av noen av lagene, men heller mye godt målvaktspill og forsvarspill. disse to lagene vil nok møtes igjen på flere arena utover i sesongen. Her var det også et meget godt publikum i ryggen som støttet guttene godt gjennom begge kampene.

Våre G16 spillere tenker nok allerede på hvordan de skal prestere enda bedre i neste runde. 

 


vårt J16 lag møtte Vang fra Hamar og viking fra bergen. viking var et meget godt skolert lag med spillere allerede har tatt håndballen veldig langt både ferdighetsmessig og i valgsituasjoner. Vang spilte bring i fjor å var med igjen med samme mannskap i år.  Vang kampen sto og bikket frem og tilbake hele veien, men Vang gtrakk det lengste strået. Viking dro i fra i begge omgangen, men våre J16 spillere viste ekstrem god moral gjennom begge kamper og la seg aldri ned. Kjørte sitt spill og sto på vakt kampene gjennom. Veldig lærerikt. I dag skal spillere og trenere se kampene sammen. Foreldregruppa skapte meget god stemning på tribunen under kampene. 

Celine og Alette ble kåret til kampens beste spillere. Celine fikk også Fair Play prisen grønt kort i kamp nummer to. 

 

Vårt lerøy lag startet kampen mot Konnerud med å styringa fra start før det kom en litt yngre periode der konnerud tasr mer over. Trenere skifter forsvarsformasjon og stenger bakover helt i nesten 20 minutter som gjør at lagene følger hverandre jevnt gjennom hele kampen. Det kan gå begge veier helt mot slutten. Konnerud Stikker tilslutt av med en et målseier.  Mot Åsane følger Utleira jevnt hele kampen før det glipper litt mot slutten.  Åsanae slår senere på dagen Konnerud.  Lerøy laget har gjort en meget god helg imot to meget gode lag. 

Det var god stemning på vårt første års Lerøy lag i Bergen. Liv Alva, Malin og Viktoria gjorde alle gode prestasjoner med laget i Bergen. 

 

Lerøy laget på guttesiden spilte imot Øyestad og Bækkelaget i sin første runde i Lerøy. Det ble to kamper guttene fikk kjenne på et godt nasjonalt nivå. Øyestadtar kontroll fra start i kampen, men våre gutter holder stortsett avstand helt inn. Litt jevnere kamputvikling imot Bækkelaget hovr gutten følger tett før det blir litt større avstand imot slutten. Alt i alt så ble det en godkjent runde av våre Lerøy gutter. 

Vår samarbeidsklubb Tiller som har hovedansvar på Lerøy laget . Her i treningskamp mot G16. 

 

All lagene har nå høstet erfaring og skal ut i nye runder nå i Desember.  alle våre lag kan følges på Instagram. Der skaper de mye innhold for de som ønsker å følge lagene tettere. 

Handball.no 

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/nasjonale-serier/leroyserien/leroyserien-2022-23/avdelinger-i-leroyserien-202223/

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/nasjonale-serier/bringserien/bringserien-2022-23/avdelinger-i-bringserien-202223/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.