Ungdommen skal representere Utleira håndball på nasjonalt nivå

Postet av Utleira IL den 25. Nov 2022

I helga skal fire lag ut og representere Utleira i de landsdekkende seriene.Bring og Lerøy .Det er historisk at Utleira er med på hele fire arena i sammen med sin partner klubb Tiller. Vi vil komme tilbake med en større sak der alle lags trenere, noen spillere , lagleder og klubb skal få si litt om denne satsningen inn mot å delta på seriespill som ombefatter å møte andre yngre lag i konkurranse situasjoner gjennom en hel sesong.

Utleira håndball har som mål å delta , men har ingen ambisjoner om at de yngste må vinne . Det viktigste for klubben er at flest mulig unge spillere får kjenne på nivået som er i resten av landet. Vi vet at det jobbes ekstremt godt med 15 - 19 års håndball stortsett i hele Norge. Stavanger, Bergen, Kristiansand og Oslo og omegn er fire områder som har mange gode klubbmiljø i disse årsklassene . Det er lærerikt både for klubb, trenere og spillere å møte lag og klubber vi kan lære av. 


Bring jentene reiser til Hamar og skal spille mot Wang og Viking på søndag. Kampene går på My game. Søndag 27.november.

Søndag 27 . November skal Bring guttene spille i Leangen hallen mot Strindheim og Nøtterøy . Kampene kan du se live eller på My game. 

søndag 26. November spiller vårt lerøy lag for jenter i Bergen mot Konnerud og Åsane. Kampene kan du se på My game. 

Tiller som er vår samarbeidsklubb på guttesiden spiller sine Lerøy kamper mot Bækkelaget og Øyestad. Kampene kan du se på My game. 26.november. 

Vi ønsker alle lagene  lykke til og håper dere får lært masse med å delta på dette nivået. Det er som Nils Arne Eggen engang sa " en ting er å kvalifisere seg, men kampene skal også spilles " .Det tok Rosenborg mange år med internasjonal satsing før resultatene kom. Det samme gjelder Utleira håndball. Det er første gang vi deltar på dette nivået fordelt på mange årsklasser, så læringskurven kan bli bratt.  Vi heier på dere alle å er stolte av at lagene skal ut og representere klubben på nasjonalt nivå i aldersebestemt håndball. 


Bring link : 

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/nasjonale-serier/bringserien/bringserien-2022-23/avdelinger-i-bringserien-202223/

Våre bring lag er i pulje 1. 

Lerøy link : 

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/nasjonale-serier/leroyserien/leroyserien-2022-23/avdelinger-i-leroyserien-202223/

Våre lerøy lag spiller i Pulje 3. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.