Utleira i Veteran-NM

Postet av Utleira IL den 31. Okt 2022

Vanligvis har du sett og hørt dem fra sidelinja, eller midt på gulvet, mens neste øvelse forklares. Men i helga børstet denne gjengen støv av både sko og gamle kunster under Veteran-NM i håndball i Bergen.

Utleira stilte med ett herrelag og ett damelag i turneringen med over 1400 deltakere. Forut for turneringen har støtten fra nære og fjerne bekjente i Trondheim vært ganske lik. Ingen har lagt seg borti taktikk, treningsgrunnlag, eller generell fysisk forfatning. og innholdet i lykkeønskningene har vært tilnærmet ordrett den samme: Itj skad dæ no. Her har samtlige fulgt rådene, og ingen er blitt en del av statistikken på Haukeland sykehus. Derimot kan vi skryte av at Nils A. Eggen ble toppscorer i gruppa, og herrelaget vant samtlige av andreomgangene. For de som er mer opptatt av statistikk og tall, kan vi tilføye at det ble en seier og tre knepne tap for gutter 40.

Hadde damelaget hatt litt mer stang inn i kampen mot Sotra, som endte 10-11, hadde vi notert samme antall seire som herrelaget.

I en helg fylt med håndballglede, sure strømper og en god innsats både i angrep og forsvar, har det vært imponerende å se hva som skjer når gamle sirkushester igjen kjenner lukta av klister


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.