Gode prestasjoner på fotballbanen

Postet av Utleira IL den 24. Okt 2022

De fleste av våre lag har nå spilt sin siste seriekamp for sesongen. Gjennom en god treningshverdag med fokus på stadig utvikling for enkeltspillere og laget, har det også blitt gode resultater. 

Etter en nervepirrende serieinnspurt ble Utleira G16 i dag seriemester i 1 divisjon 2022 med Utleira 1. Utleira 2 har også hatt en sterk høstsesong og ble nummer 2 i 3. divisjon.
Her med lagbilde av Utleira 1 etter siste seriekamp og arbeidsseier 2-1 mot Orkla. Nå er det sesongavslutning med tur til Sodvincup til helga, før forberedelsene til neste sesong med nysatsing på G19 i Utleira sammen med Freidig G19 for 2006-guttene. 2007-guttene tar med seg erfaringene til neste års G16 sammen med 2008-kullet.


Gratulerer til Utleira J17 med en strålende 2.plass i 0.divisjon, kun slått av Tiller på høyeste nivå i Midt-Norge. Hele 26 jenter har bidratt på banen i løpet av høstsesongen. Siste seriekamp ender med 4-1 over Strindheim på hjemmebane i formiddag
Nå tar vi en kort pause før futsal-sesongen sparkes i gang med cuper, sant seriespill på seniornivå med ett lag fra J17


J13 år ble nummer 2 i seriespillet etter en nervepirrende slutt på sesongen. Seier mot Freidig i siste serierunde vil gitt 1 plass i 1 divisjon og spill om kretsmesterskapet mot den andre divisjonsvinneren. Kampen endte 1-1, og vi gratulerer Heimdal med seriemesterskapet. Gruppen stilte også med lag i 7er-serien. Alle spillerne har bidratt på begge lagene, og gruppen har vist stor progresjon gjennom hele sesongen. Nå ser vi fram til masse god futsalaktivitet i vinter. Gruppen er påmeldt med to lag til vinterens seriespill i futsal.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.