Utleira j20 klar for regionserien

Postet av Utleira IL den 21. Aug 2022

Det var knyttet litt spenning til J20 i helga da spillere fra rekutt og senior reiste nedover sammen uten å ha hatt noen felles treninger sammen.  Første kamp mot Ranheim gikk veldig bra.  Det ble en 14 - 26 seier der spillere som Kristina Hagnes , Fredrikke Brun, Janne nordnes og Tine Jullumstrø tok kommandoen i kampen. Fra stillingen 5-8 ble den neste perioden enveis kjøring med 7-17. På dette tidspunktet var kampen i realiteten over.   Toppscorer Kristina Hagnes.

Kamp to mot Hødd ble av en litt annen karakter. Der Ble det en jevn batalje som hele tiden vippet frem og tilbake. Hødd gikk opp i en tre målsledelse helt mot slutten, men Utleira klarte å snu kampen i sin favør å reiste hjem med full pott og plass i regionserien. Kampens toppscorer ble Tuva Wilmann. 

I Molde skulle vårt J16 lag for første gang ut i Region kvalik. De spilte mot Sih/Hessa fra Ålesund og Molde . Våre jenter gjorde en heroisk god innsats i begge kamper. Sto meget godt bakover på banen, men det løsnet ikke foran mål. Mot Molde som er tippet til å bli et av topplagene i region spilte jentene helt jevnt gjennom hele kampen og hadde muligheter til å stikke av med seieren. Det ble to knepne 2 målstap . Det gjør at jentene må finne andre utviklingsarena enn regionserie. Om to uker får de nye muligheter i Bring kvalik i Utleira hallen. 

Begge lag reiste hjem i natt og lagene møttes på ferja på tur hjem.  Ny treninguke og nye muligheter venter for alle spillere. Til helga er det 3T Topphåndball i Utleirahallen.  Kamper Fredag, Lørdag og Søndag. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.