Utleira spilte mot Csk 1.Divisjon i kveld

Postet av Utleira IL den 11. Aug 2022

Nye spillere er kommet inn for å komplementere fjorårets stall.  Samtidig har teamet rundt laget blitt forsterket. Det var en spent gjeng som tok på seg Utleira drakta for å prøve seg mot CSK sitt 1.Div lag. Mange hadde tatt turen for å se på Utleira inkludert Utleira Ultras der noen hadde avbrutt ferien for å rekke treningskampen.  Kampen gikk over tre omganger .

Første periode kom Utleira best ut av blokkene. Tok en tidlig ledelse som de holdt en stund før hjemmelaget fikk summet seg og kom litt mer i gang. Det ble en jevn omgang.

Periode to jevnet det seg litt ut med spill mot spill, men Utleira fikk et lite grep halvveis i omgangen før CSK knappet litt innpå og det sto ganske likt etter periode to.

Bredden i stallen med dobling og flere posisjoner med trippel dekning, kan bli en styrke for den type håndball som Utleira nå ønsker å produsere. Stallen ble godt brukt i dag. Alle spillere fikk rikelig med tid til å prøve seg.

Periode tre ble etter en litt jevn start litt overaskende veldig ujevn da Utleira tok kommandoen og kjørte kampen i sitt spor både fremover og bakover på banen. Det var et tent lag som jobbet godt for hverandre i denne treningskampen. Flere spillere markerte seg med gode prestasjoner.  Noe å bygge videre på inn mot sesongstart.  Trener team var veldig tydelig på at dette var en treningskamp og at det er mye å jobbe med inn mot seriestart for Utleira.

Synne Olsen, Karin Steen og Maria Rekkebo fikk alle sin første kamp for Utleira i dag.

Nå kommer det to nye tette treningsuker med cupkamp og 3T Topphåndballweekend inkludert. Bare å glede seg. Sett av helga 26-28 August da blir det flere gode kamper i Utleirahallen.