G16 med første test i årets sesong

Postet av Utleira IL den 9. Aug 2022

Det var knyttet en del spenning til treningskampen mot partnerklubb Tiller sitt juniorlag Mandagskveld.Lite tvil om at folk ønsker håndballsesongen velkommen . Det ble godt med folk på tribuenen fra hele Trondheim som ønsket å se håndballkamp. 

Utleira sitt G16 lag har før sesongen vokst å blitt en treningsgruppe på pluss 24 spillere.  Ny hovedtrener Trogeir Bergquist har nå satt sitt preg både på treningskultur og spillestil. Tydelig ønske om at laget skal løpe mye å være godt rustet fysisk for å tåle stor belastning. 

Kampen i går var en treningskamp tidlig i sesong , men ga klare signal på at guttene har gjort et godt stykke grunnarbeid som de kan bygge videre på denne sesongen og inn mot mot Junior håndball fra neste sesong. Det ble i perioder vist meget god ankomst håndball, målvaksspill og forsvarstanker med aggresivt 3-2-1 formasjon. Gledelig å se duellstyrken som vokser seg frem hos guttene.  I siste omgang dro Utleira i fra og endte opp med et meget sterkt resultat . 

Nå går turen videre til Elverum der de i helga skal få bryne seg på både Elverum og Haslum . Haslum skal de også møte senere i Bring kvalik. Trener Bergquist var etter kampen meget godt fornøyd med gjennomførings evne, men var tydelig på at det var mange detaljer og utvikling som lå foran laget i nær fremtid. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.