Felles treningshelg for håndball

Postet av Utleira IL den 8. Aug 2022

I helga hadde Utleira senior, Rekrutt, Junior og J16 felles oppstart med treninger fredag, lørdag og søndag. For mange var dette første økt med ball siden før ferien,mens andre allerede hadde en uke med balltrening. oppstart senior var på mandag 1.August.  

Nye trenere , spillere og en helt ny treningsgruppe som heter rekrutt.  Klubben, trenere,spillere,  og lageldere har jobbet godt med å forberede oppstart til ny sesong. Rammene er nå satt og den daglige jobben uke for uke står for tur.  Det er mange arena som skal fylles med Utleira håndball kommende sesong. Lørdag hadde alle gruppene felles lunsj. Trenere, Lagledere, spillere og klubb var samlet . Servert av av ildsjeler i klubben som ønsker og bidra. Uten dem ingen klubb. 

Senior har helt nytt trener team som nå har hatt muligheten til å farge gruppa med sin tilnærming til håndball siden oppstart i mai. Det er en sulten gjeng som viser stor entusiasme i sin nye treningshverdag. En fulltallig tropp er klar for en ny og innholdsrik håndballsesong med første treningskamp allerede på torsdag. De nyeste i troppen har allerede satt farge på treningsgruppa. 

Fokus gjennom helga har vært å skape en oransj tråd i arbeidet i mellom gruppene . Senior og rekrutt har trent sammen.  Junior og J16 har det samme for å skape bånd mellom gruppene og trenere. Det har vært mye terping på de yngste, mens senior og rekrutt har jobber mye med samspill. Felles for alle gruppene er at det skal løpes i Utleira håndball . Hurtig håndball er et felles ønske både fra klubb , trenere og spillere. 

Nå går det slag i slag august og septemeber med treninger, treningskamper, region kvalik 20 og 16. Cupkamp mot Vikhammer for senior, Lerøy kvalik , NM 20 mot Fredrikstad på hjemmebane.  J16 skal arrangere Bring kvalik i Utleira hallen . 3T topphåndball som får flere spennende kamper med topplag 26-28 August. Det er bare å glede seg til en lang og innholdsrik håndballsesong ! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.