MItt valg introkurs for styre/adm onsdag 4. mai kl 18.00-21.30

Postet av Utleira IL den 29. Apr 2022


Introkurs for styre og administrasjon
Nedenfor er lenken til Introkurset for styre og administrasjon onsdag den 04. mai. Alle som skal delta, eller vurderer å delta bør logge seg på før kursstart. Her er innloggingslenken: https://client.inwise.no?inviteToken=3115-308ddde1

25 personer i Utleira deltok på den første runden med Mitt Valg-kurs. Flere beskrev dette kurset som det beste kurset de har deltatt på. Kurset bidrar til at du finner frem det beste i deg selv, slik at du bidrar til at de rundt deg får det bedre. Denne lærdommen kan brukes i mange situasjoner, og verktøyet blir enda sterkere når mange trener og ledere i idrettslaget bruket det aktivt. Vi er sikker på at flere barn og ungdommer trives bedre i idretten om flere trenere og ledere har kjennskap til mitt valg. Meget inspirerende og morsomt kurs som alle bør være med på. Viktig at styremedlemmer og administrasjon deltar for å motivere alle trenere og lagledere i neste fase. Ledere må gå foran. 

Velkommen til MITT VALG fra vår kursholder

MITT VALG er et internasjonalt Lion’s Quest-program for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosiale og emosjonelle ferdigheter i hjem, barnehage, skole, AKS/SFO og idrettslag. Programmet er implementert i over 100 land og oversatt til 50 ulike språk.

Vi samarbeider med barnehager, skoler og idrettslag om å bygge livsmestring en god psykisk helse hos barn og unge i hele landet.Våre dyktige instruktører holder kurs for hele personalgrupper i barnehager, skoler og trenere og frivillige i idrettslag. 

Med kursene følger tilgang til våre digitale pedagogiske verktøy som ved bruk, systematisk og over tid, bidrar til å styrke barn og unges sosiale og emosjonelle kompetanse og til å ta kloke valg. 

Med vennlig hilsen
Tonje Torsnes Sunnvoll
Daglig leder i Stiftelsen Det er mitt valg 




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.