Begrenset tilgang til Utleirahallen denne uken

Postet av Utleira IL den 4. Apr 2022

Dette blir en annerledes uke på mange måter, da bygget må stenges av i lange perioder på grunn av UEFA reglement og covid-19 begrensninger for å beskytte spillere og team. Vi beklager at dette har større konsekvenser for enkelte enn det vi først var klar over. 

Mandag som vanlig treningsdag for alle. Rigging av tribune fra kl 22.00, så innebandy-trening er avlyst.

Tirsdag er treningsdag for landslagene som deltar i VM-kval i futsal denne uken.  Alle dagtidstreninger er avlyst. Det er mulig å benytte treningsrom og garderober frem til kl 14.00.  Hallen er stengt for alle uten akkreditering fra kl 14.00. 

Onsdag er kampdag for landslagene som deltar i VM-kval i futsal denne uken.  Alle dagtidstreninger er avlyst. Det er mulig å benytte treningsrom og garderober frem til kl 12.30.  Hovedinngangen er stengt for alle uten akkreditering fra kl 12.30. Publikum kan komme inn i hallen fra kl 14.00, gjennom porten. 

Torsdag er kampdag for landslagene som deltar i VM-kval i futsal denne uken.  Alle dagtidstreninger er avlyst. Det er mulig å benytte treningsrom og garderober frem til kl 12.30.  Hovedinngangen er stengt for alle uten akkreditering fra kl 12.30. Publikum kan komme inn i hallen fra kl 14.00, gjennom porten. 

Fredag er treningsdag for landslagene som deltar i VM-kval i futsal denne uken.  Alle dagtidstreninger er avlyst. Det er mulig å benytte treningsrom og garderober frem til kl 10.30.  Hallen er stengt for alle uten akkreditering fra kl 10.30. 

Lørdag er kampdag for landslagene som deltar i VM-kval i futsal denne uken.   Det er mulig å benytte treningsrom og garderober frem til kl 11.00.  Hovedinngangen er stengt for alle uten akkreditering fra kl 11.00. Publikum kan komme inn i hallen fra kl 12.00, gjennom porten. 

Søndag er stengt frem til kl 13.30 for nedrigg av tribune. Hallen åpnes kamp i håndball damer 2. divisjon med kampstart kl 15.15. Etter kampen er det treninger og kamper som opp satt i planen. Treningsrom og garderober er åpen hele dagen. 




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.