Fotball treningsavgift og evt. spillenekt

Postet av Utleira IL - Fotball den 17. Sep 2019

Se bort fra dette innlegget om du allerede har betalt treningsavgiften i fotball for høsten 2019 eller ikke lenger er med i fotballavdelingen. Grunnen til denne korrigeringen er at det har blitt sendt ut en e-post til flere tidligere spillere som ikke lengre spiller fotball i Utleira IL og til flere som allerede har betalt treningsavgift for høsten 2019.

______________________________

Vi er nå godt inne i høstsesongen og det betyr også at treningsavgift for høstsesongen også må betales.

I og med at varsling om avgiften har vært svært variabel, så har vi heller ikke purret dette så langt. Vi gjør derfor oppmerksom på at treningsavgiften for høst skal være betalt innen 30. september. Spillere som etter den dato ikke har betalt treningsavgiften, får heller ikke delta på kamper. Dette gjelder både serie og cup.

Om det er problemer med betaling av treningsavgift, er det viktig at dette blir tatt med daglig leder. Evt. fritak eller reduksjon må avtales med ham.

Husk også at du også kan dele opp treningsavgiften i tre deler når du er inne å betaler.

Link til betaling av treningsavgift her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/07b6f0c87d1dc9f9ab8e8543b60a419a 


NB: Det er fortsatt noen som ikke har betalt treningsavgift for vårsesongen. Dette må det ordnes opp i med en gang. Spillere som ikke har gjort opp dette vil få spillenekt gjeldende fra og med MANDAG 23. SEPTEMBER 2019

Link til betaling for vårsesongen her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/4feb2371a1843d099b28dd419dbab1ef 


Vi vil i løpet av morgendagen sende en oversikt over hvem som har betalt til aktuelle lagleder. Ta derfor kontakt med din lagleder om du er usikker på om du har betalt. 


Mvh

Fotballstyret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.