Idrettsmesse på KVT lørdag 15.september 2018

Postet av Utleira IL den 28. Aug 2018

Omsorgsenheten for barn og unge i Trondheim, Toppidrettslinja ved KVT og Idrettsrådet i Trondheim vil med dette invitere idrettslag til å delta på idrettsmesse på KVT lørdag 15.september 2018.

Idrettsmessen foregår i tidsrommet mellom kl 11 og 17.

Idrettsmessen skal gi nybosatte enslige mindreårige erfaring og innsikt i varierte fritidsaktiviteter og gi rom for erfaring, integrering og sosialisering gjennom senere deltagelse i organisert fritid.
Idrettslagene presenterer sitt sin idrett på ulike måter og vil med det senke terskelen for ungdommene for å delta i organisert aktivitet.

Ungdommene blir inndelt i blandede lag med KVT-elever fra toppidrettslinja ved skolen og vil samarbeide, prøve og feile sammen denne dagen. Idrettslagene vil være med å veilede og legge til rette for de ulike aktivitetene.

Målet med dette arrangementet er å:

-          Gi ungdommene kjennskap til det mangfoldige idrettstilbudet i Trondheim

-          Etablere kontakt med idrettslag og gjøre det lettere for ungdommene å finne en idrett og idrettslag som kan ta imot dem

-          At enslige mindreårige og ungdommer fra en vanlig videregående skole opplever, prøver, feiler og mestrer nye idretter sammen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.