Futsal - spillerstall 2016/2017

Postet av Utleira IL - Fotball den 24. Nov 2016

Mye har skjedd etter at forrige sesong omsider endte med tap i playoff-finalen mot Hulløy. Med en nært forestående sesongstart tenkte vi det var på tide å presentere de vi forventer kommer til å utgjøre spillerstallen gjennom sesongen.

Målvakter:

Øyvind Bunes, Christian Grindvold, Nikita Nechipurenko og Aleksander Vold (primært keepertrener).

Utespillere:

Andreas Fossli, Andreas Økland, Eirik Valla Dønnem, Erlend Henriksen, Erlend Tjøtta Vie, Even Rogstad Kvalvær, Gard Ragnar Killingberg, Håkon Mjell, Jo Trelvik Nørstebø, Jonas Uran Rønning, Julien Le Bozec, Lars Erling Killingberg, Lasse Gjengår, Magnus Moan, Simon Johansson, Sivert Lund, Tor Espen Gjermstad.

Noen kommentarer om de nye:

Øyvind Bunes var i fjor keeper for Pumas i eliteserien, og har tidligere voktet buret for forløperen Nidaros. Christian Grindvold har tidligere trent med Nidaros og har mye IFS-erfaring, spilte fotball for Sverresborg i 2016. Nikita Nechipurenko har eliteserieerfaring fra Tiller og spilte fotball for Trygg/Lade i 2016. Eirik Valla Dønnem kommer fra Tiller hvor han har vært en sentral brikke gjennom mange år. 11 landskamper i futsal, fotball for Byåsen i 2016. Erlend Henriksen spiller fotball for Kvik og har blitt vurdert som egnet for futsal av trenerne der (som tilfeldigvis også er trenerne våre). Gard Ragnar Killingberg fikk være med på trening med storebror Lars Erling og har gjort sine saker meget bra. Spiller fotball for KIL/Hemne. Jo Trelvik Nørstebø har futsalerfaring fra Tiller og Pumas i eliteserien. Julien Le Bozec har lang erfaring fra eliteserien med Nidaros og Pumas, og spiller også fotball for Kvik. Magnus Moan kommer fra Nidaros etter et år med studier i USA og spiller fotball for NTNUI. Tor Espen Gjermstad er fersk Nordisk/Baltisk mester med Norges døvelandslag, der han like godt ble både toppscorer og turneringens mest verdifulle spiller. Innenlands futsalerfaring fra IFS, fotball for Bjørgan.

I tillegg til de ovennevnte har vi studenten Erland Tangvik i Stavanger som kan være aktuell for spill ved behov og anledning. Lars Erik Eriksen er fortsatt ute med en kneskade etter å ha blitt overfalt av en Klemetsrud-spiller i fjorårets skandale-playoff og rekker antageligvis ikke spill i løpet av sesongen. Håkon Haugen, Erling Løberg og Torstein Haugdal opplever restriksjoner på fritida i militæret, og vil neppe bidra nevneverdig i løpet av sesongen. Jon Arne Kråkenes begynner å bli lei trøblete knær og har sagt stopp (i alle fall inntil videre). Sigurd Ofstad Holan har valgt å prioritere skole. Tobias Tysnes og Jørgen Nilsen har også takket nei til å være med videre.

I sum gjør det at vi føler vi har klart å erstatte avgangene på en god måte foran en ny sesong. Så gjenstår det å se om det holder før en 1. divisjon som ser ennå sterkere ut i år enn i fjor. Med kun én playoff-plass for Midt-Norge handler det om å komme godt i gang og fortsette like bra.

De første kampene for vår del går i Byneshallen lørdag 26. november:

14.35: Kattem – Utleira
16.25: Utleira – Ranheim

Vi kommer til å oppdatere Facebook (www.facebook.com/Utleirafutsal) med informasjon om helgas tropp og korte rapporter fra kampene, mens selve kampoppdateringen vil foregå på Twitter (www.twitter.com/utleirafutsal). Vi kommer tilbake med en full rapport fra helga på nettsidene i løpet av lørdag eller søndag.

Vel møtt!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline