Futsal - før andre spillehelg.

Postet av Utleira IL - Fotball den 10. Des 2015

1. divisjon Midt-Norge startet forrige helg i Byneshallen, og vi noterte oss for to av to seire i åpningsrunden. Allerede førstekommende lørdag venter andre runde i Rosenborg-hallen, og motstandere denne gangen er to antatt tøffere lag:

Jonsborg er et rent futsallag som spilte i 1. divisjon for noen år siden, og som er tilbake igjen i år etter noen års pause. Siden vi ikke hadde helt oversikt over laget ble de invitert til Utleirahallen på treningskamp tidligere i år - en kamp vi vant 9-5. Laget viste seg å bestå av hovedsakelig A-spillere på Stjørdals Blinks og Byåsens andredivisjonslag, så det er ingen tvil om fotballferdighetene. Måten å slå dette laget på blir derfor å passe på at dette blir en futsalkamp og ikke en fotballkamp. I første serierunde spilte Jonsborg uavgjort 1-1 mot Tiller 2 før de tapte 1-3 mot Freidig.

NTNUI skal etter det ryktet forteller ha en mer seriøs tilnærming til futsal enn tidligere, med regelmessige treninger og en mer stabil tropp. Resultatene har tidligere år vært litt oppmøteavhengige, men hvis de klarer stille samme lag som i serieåpningen utover blir dette et lag å regne med. I første runde overrasket de mange ved å først spille 3-3 mot det antatte topplaget Othilienborg, før Freidig ble beseiret med 4-2 i den andre kampen.

Troppen

Tangvik, Swaray, Lund, Haugen, Heggem, Vie, Haugdal, Økland, Fossli, Johansson, Eriksen og Løberg.

Lørdagens kamper

09.55 Jonsborg - Utleira
13.35 NTNUI - Utleira

Begge kampene spilles i Rosenborghallen. Fri inngang - håper så mange som mulig tar turen for å se på.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.