Utleira Futsal spilte sine første kamper denne lørdagen, og noterte seg for 6 av 6 mulige poeng.

Tropp: Tangvik, Swaray, Lund, Kråkenes, Vie, Løberg, Haugen, Fossli, Økland, Eriksen, Haugdal, Gjengår, Kvalvær, Holan.

1-2, Erlend Vie (Lars Erik Eriksen)
1-3, Erling Løberg (Lund)
1-4, Lund
1-5, Even Rogstad Kvalvær (Lund)

Vår første kamp var mot trener Kai Bardals gamle reservelag, bestående av en fin miks av gamle ringrever og unge talenter. Vi tok føringen i kampen tidlig, hadde god kontroll og skapte mange sjanser, men uten uttelling. Litt etter halvspilt omgang scorer kaptein Lund Utleiras første mål, og det føles som det er i ferd med å løsne. Mot slutten av omgangen er det imidlertid Vega 2 som scorer på en overgang, men før jubelen har stilnet fra Vega-supporterne har Erlend Vie sendt oss opp i 1-2, som også blir pauseresultatet.

I andre omgang fortsetter vi å styre kampen, men Vega 2 er skumle på overganger, og vi føler oss nok ikke alt for komfortable med ettmålsledelsen. Til slutt får Fossli tråkla seg ned til linja, og Løberg får en enkel jobb med å sette inn 1-3. Mot slutten øker Lund til 1-4 med et skudd via forsvarer før en av våre talentfulle 99-ere, Even Rogstad Kvalvær, får æren av å sette punktum med 1-5. Alt i alt en vel gjennomført debutkamp, med mange flotte kombinasjoner og solid forsvarsspill.

Utleira - Tiller 2 4-2 (1-0)

Tropp: Tangvik, Swaray, Lund, Heggem, Vie, Løberg, Haugen, Fossli, Økland, Eriksen, Haugdal, Gjengår, Kvalvær, Holan.

1-0, Løberg (Lund)
2-0, Håkon Kroglund Haugen (Løberg)
2-1, Tiller 2
2-2, Tiller 2
3-2, Vie
4-2, Vie (Haugdal)

Femti minutter senere er det tid for ny kamp, denne gangen mot Tillers andrelag. Dette var et noe jevnere lag enn Vega 2, der spillerne vel var hentet fra Røddes eller Tillers juniorlag. Som mot Vega 2 var vi det førende laget i første omgang, og det var vel både uflaks og udyktighet som gjorde at vi ikke tok ledelsen i første halvdel av omgangen. Tre stangskudd og en rekke gode redninger fra Tillers gode keeper fikk vi se før Løberg fikk kranglet 1-0 inn i mål like før pausen.

På den andre siden av pausen doblet Håkon Kroglund Haugen til 2-0 med et godt skudd før dagens referatskribent dessverre måtte forlate kampen. Rapportene sier at Tiller 2 satte to kjappe mål før vi tok tilbake kontrollen på kampen og Vie bestemmer seg for å avgjøre. Først setter han 3-2 etter en strålende enkeltmannsprestasjon, før han punkterer kampen med 4-2 etter flott spill seks sekunder før slutt. Ikke en veldig god kamp, men vi klarer å avgjøre etter å ha satt oss selv i en vanskelig situasjon i andre omgang. Dét tar vi med oss!

Neste helg venter kamper mot Jonsborg og NTNUI i Rosenborghallen. Vi kommer tilbake med mer informasjon i forkant av helga.