Lykke til Herman

Postet av Utleira IL - Fotball den 26. Jan 2020

Rett før jul var overgangen til Rosenborg godkjent for Herman Hervik Iversen, noe vi har ventet på siden vi fikk beskjed om det tidligere på høsten.

Ikke at vi er overrasket, men man skulle nesten tro at Herman mot alle odds har kommet så langt som han har gjort. Aldri har han spillt på noe privatlag og gjerne stått over noen treninger når han har hatt behov for å samle litt overskudd. Ikke har han hospitert med andre lag heller, men han har deltatt på kamper for eldre årganger. Tidligere var han også med på hockey, og håndball var han med på fram til i fjor. Det eneste «ekstratiltaket» han har deltat på er NFF Trøndelag sine samlinger.

Herman trekker spesielt fram treneren sin Geir Kojen, som han mener har en stor del av æren for at han nå tar steget videre. Bra fysikk og varierte aktiviteter nevnes også. På spørsmål om han nå har nådd sitt mål, sier han at han tvert imot bare er i starten. En reflektert ung mann altså.

Far, Per Arne, mener at allsidighet i starten har vært viktig for Herman’s utvikling. Og at han ikke har hatt det travel, men heller roet ned når det har blitt mye. At han ikke har deltat på private lag eller tilsvarende mener han bare har vært en fordel. Også far trekker fram treneren og lagkamerater som viktige faktorer for utviklingen.

Lykke til Herman, og husk, døra står alltid åpen om du ønsker deg tilbake.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline