Ny mann i trenerteamet til G19

Postet av Utleira IL - Fotball den 23. Jan 2018

Tilbake til røttene
Jon Arne Kråkenes for "noen" år siden

Denne karen har nå valgt å komme tilbake til Utleira. Han har nå signert som trener i teamet for G19. Vi skal heller ikke se bort i fra at han også stiller på vårt seniorlag. Overgangen er selvfølgelig ordnet.

Vi har bedt Jon Arne om noen ord om fortiden og tanker om framtiden.

Spillerkarriere: Startet "karrieren" min i Utleira som 5-åring, og spilte på Trøndelags beste grusbane på Bjørkmyr fram til jeg var 15 år. Dro videre til RBK Jr, hvor jeg spilte i 3,5 år. Da jeg ble seniorspiller, dro jeg videre til Strindheim i 1 år (2. div), Nardo i 3 år (2. div) og tilbake til Strindheim i 1 år (3. div), før jeg la opp delvis grunnet kneskader. Spilte også futsal for Tillerbyen i 2012-2014 i Eliteserien, før jeg meldte overgang til Utleira i 1. divisjon. 

Trenerkarriere: Startet min aktive trenergjerning i Nardo i 2008, med en veldig bra og stor G97-årgang, som jeg fulgte fram til de gikk opp på junior. Ellers har jeg vært spillerutvikler og trener for Strindheim G19. Har ikke vært aktiv på trenersiden de siste årene, grunnet småbarn i heimen. 

Hvorfor tilbake: Jeg har blitt maset på av Ole Mo i flere år, så nok var nok. Er også mye lovende som skjer i klubben, som jeg ønsker å være en del av. Har alltid sagt at jeg vil tilbake til Utleira, så nå som jeg er tilbake, tror det jeg skal bli morsomt. Jeg er nå en del av trenerstaben til G19, ei gruppe som virker spennende som lag og med flere lovende spillere.

Utleira i framtiden: Mye har skjedd siden jeg forlot Utleira. En stor flerbrukshall og to flater med kunstgress gjorde seg for klubben. At Utleira skal skynde seg langsomt synes jeg er et klokt sitat, da de fleste klubbene jeg har vært i, lever for mye i nuet og har ikke tid til å utvikle egne spillere over tid. Jeg har stor tro på opprykk for A-laget med Kojen bak roret, og at vi får til mange gode årganger framover som kan ta steg opp til A-lag og videre til lag i høyere divisjoner. I tillegg håper jeg at satsningen på futsal fortsetter, da jeg er 100 % sikker på at futsal utvikler bedre fotballspillere.

Vi gleder oss til fortsettelsen og er sikker på at Jon Arne blir en viktig bidragsyter til å utvikle Utleira-fotballen videre.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline