Søknad om fritak fra treningsavgift.

Postet av Utleira IL den 4. Sep 2017

Utleira IL er et inkluderende idrettslag der alle barn og ungdommer skal få så like muligheter som mulig. Vi er opptatt av å legge til rette for at barn og ungdom fra økonomisk vanskeligstilte familier skal få delta på idrettsarenaen uavhengig av økonomi. Utleira Il søker årlig midler fra ulike instanser, for å støtte aktiviteten til de som selv ikke klarer å betale. 

Alle må betale medlemskontingent, og til lagskassen for de ekstraaktiviteter man er med på. Treningsavgiften er det hovedlaget har fokus på å støtte. Eneste unntak er å få støtte til ferieaktiviteter som føregår i nærmiljøet, f.eks idrettsskole eller idrettsleir.

Hovedlaget vil innvilge søknader om fritak. Hovedlaget overfører da penger til den gjeldende avdelingen, og registrerer utøveren som betalt i superinvite. Det er derfor viktig at alle som ikke kan betale via superinvite pga lav inntekt, søker slik at utøverne blir registrert i superinvite. Alle på et lag eller en treningsgruppe skal være registrert i superinvite, enten gjennom betlaing eller fritak.

Man må søke fritak hver sesong.

Søknad leveres her
https://www.utleira.no/p/28577...


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline