Siste frist for betaling av treningsavgift og medlemsavgift

Postet av Utleira IL - Fotball den 22. Mai 2017

UTLEIRA_Hjerte_kvad(1).jpgHar du ikke betalt trenings/medlemsavgift før 1. juni kan du ikke delta på kamper i regi av Utleira. Dette gjelder også deltakelse på cuper.

Medlemsavgiften dekker blant annet forsikring, og skulle skade oppstå, står du helt uten forsikring. Alle kostnader må du da selv dekke. Idrettslaget kan også å bli økonomisk rammet om forsikring ikke er i orden.

Klikk her for å betale Medlemsavgiften

Treningsavgiften skal også være betalt før 1. juni. Er ikke denne betalt, kan du heller ikke delta på kamper eller cuper for Utleira IL. Er ikke treningsavgift betalt innen 1. juli, vil det også føre til at du ikke kan delta på treninger inntil treningsavgift er betalt.

Klikk her for å betale Treningsavgiften

Har du problemer med å betale, kan daglig leder kontaktes på epost leder@utleira.no for evt. å søke reduksjon/fritak. Evt. andre spørsmål ang. betaling sendes også til daglig leder.

Ved evt. overgang til annen klubb, vil godkjenning bli gjort først når alle økonomiske forhold er i orden. Har du vært aktiv på trening eller kamp, så er du pliktig til å betale.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline