Postet av Utleira IL - Fotball den 20. Apr 2017

Historiebøkene for Utleira IL får stadig nye kapitler å legge til, og denne gangen er det damefotballen som er i fokus.

Onsdag 19. april 2017 spilte Utleira IL sin første seriekamp i kvinner senior 4. divisjon. Historisk fordi det er første gang klubben stiller med 11-erlag i kvinner senior.

Det ble litt av en kamp; med seier 16-0 over Ålen!

Første målet kom i det 7. minutt med Ingvild Døsvik Haugen (bildet) som historiskmålscorer. Fra første minutt var det ingen tvil om hvor seieren ville havne. Utleira vartet opp med mye godt spill og spilte seg fram til drøssevis av sjanser. Ved pause var stillingen 7-0. Hele 8 spillere tegnet seg på scoringslisten før dommer Øyvind Sørlie (Byneset IL) blåste av kampen på en frisk og ennå litt kald vårkveld på Utleirabanen. Vi gleder oss til fortsettelsen :-)

PS: Neste hjemmekamp for senior damer er mot Singsås 26. april kl 19.30, egentlig bortekamp, men pga deres bane ikke er fri for snø, så spurte de om å bytte, slik at de kommer til oss først

PS: Neste hjemmekamp for senior damer er 3. mai kl. 20.00 mot Kattem/Flatås.