Troppen: Tangvik; Rønning, Vie, Kvalvær, Johansson, Moan, Fossli, Le Bozec, G. Killingberg, Gjermstad, Henriksen, Valla Dønnem,

3-1, Magnus Moan
4-1, Eirik Valla Dønnem
5-1, Erlend Tjøtta Vie
6-1, Selvmål

Ranheim hadde levert meget solide 8-1-0 før helgas kamper, men hadde gått på sitt første tap for sesongen mot NTNUI noen timer før kampen mot oss. I det første oppgjøret endte det 0-0 etter at vi ikke hadde klart å bryte ned den blå muren, og mye av det vi har gjort på trening siden da har handlet om å utvikle bevegelser og trekk som gjør oss i stand til å score mot lag som ligger lavt.

Vi kom godt i gang spillemessig, og etter kort tid hadde vi spilt oss til noen gode muligheter uten å klare sette Ranheims keeper på store prøver. Ranheim tar godt vare på overgangene, og blant annet er Skippervik nære på midtveis i omgangen, men skuddet går heldigvis utenfor. Etter 12 minutter glipper det for oss, og Ranheim tar ledelsen etter et skudd fra ute til venstre i banen. Kai Bardal tar deretter timeout for å komme med noen presiseringer, og ut kampen er det stort sett ett lag på banen. Først utligner Erlend Vie etter et perfekt gjennomført frisparktrekk, før Julien Le Bozec utnytter sløvt forsvarspill og får styrt et innspark fra Fossli i mål fra kort hold. Med ledelse til pause ser vi komfortable ut i det andre omgang starter, og vi får kjapt resultater.

Først er det Magnus Moan som øker til 3-1 med et strålende skudd fra 10-12 meter, så øker Eirik Valla Dønnem til 4-1 etter flott kombinasjonsspill på kanten. Ranheim velger å stå med keeper i målet mot slutten av kampen, og det blir dermed ingen kaotisk avslutning med undertall og skudd mot tomt mål. Isteden er det Erlend Vie som øker til 5-1 med et flott skudd, før en Ranheim-spiller er sist på ballen etter innlegg fra Simon Johansson. En fullt fortjent seier, og en viktig seier for selvtilliten, spesielt med tanke på at vi klarer å snu kampen.

6-0, Erlend Vie

Den største faren før kampen mot Vega 2 var nok våre egne hoder, men det skulle vise seg å ikke bli noe problem. Topp innstilling fra start til slutt gjorde at det til slutt ble en komfortabel seier.

Vi slet riktig nok med å sette ballen i mål selv, men heldigvis var Vega 2 på plass for å styre inn både 1-0 og 2-0 etter fint forarbeid av Simon Johansson ute på kanten. Det skal sies at begge målene ble satt under stort press, og det er vel ikke utenkelig at en av våre egne hadde satt dem i mål om ikke Vega-spillerne kom oss i forkjøpet. 3-0 kom like etter pause, da Simon Johansson fikk hodet på et godt utkast fra Erland Tangvik. Like etter satte Eirik Valla Dønnem inn 4-0 før han gikk i garderoben for å ta en dusj før flytur til landskamper på Kypros. På tampen øker Erlend Henriksen fra bakre etter flott forarbeid av Erlend Vie, før sistnevnte også føyer seg til på scoringslista med et fint skudd i nettaket.

Med det er vi oppe i 31 poeng etter 10-1-1 på våre 12 kamper, mens Jonsborg ser ut til å være vår tøffeste utfordrer med 27 poeng på bare 9 kamper (9-0-0). For vår del venter nå kampfri helg før vi møter Freidig og Melhus til dyst lørdag 11. februar.

Utleira 2 med 3 av 6 poeng

På søndag spilte også andrelaget kamper mot Trondheim Troll og Tiller. Det endte med 3 poeng etter 0-6 mot Trondheim Troll og 4-2 mot Tiller noe senere på dagen. Målene der ble scoret av Lasse Gjengår (2), Eirik Solli Mo og Even Kvalvær. Deltagende spillere var Christian Grindvold, Vidar Magne, Lasse Gjengår, Simon Evjen, Erlend Henriksen, Julien Le Bozec, Even Kvalvær, Eirik Solli Mo, Jon Stian Haukli og Yama Moradi. Nå venter en utsatt kamp mot Byneset førstkommende fredag i Utleirahallen kl 17.30, før det hele avgjøres søndag 12. februar.

Her kan dere se Magnus Moan sette inn den viktige 3-1-scoringen i kampen mot Ranheim: