Playoff i Bodø!

Postet av Utleira IL - Fotball den 10. Mar 2016

Preview: Playoff 12.-13. mars

1alle.JPG

Årets høydepunkt nærmer seg med stormskritt, og allerede i morgen går turen nordover for å måle krefter med de øvrige avdelingsvinnerne og noen toere i kampen om to plasser i Eliteserien 2016/17.

Etter seeding ble følgende grupper trukket:

Gruppe A: Utleira, OSI, Svartisen, Hajduk
Gruppe B: Hulløy, Ulefoss, Vadmyra, Klemetsrud

Kampoppsett:

Kampoppsett: Lørdag 12.03.16

Avdeling 1:
1200 A Utleira-Svartisen
1200 B Hajduk-OSI
1500 A Svartisen-Hajduk
1500 B OSI-Utleira
1800 A Svartisen-OSI
1800 B Utleira-Hajduk

Avdeling 2:
1315 A Hulløy-Ulefoss
1315 B Vadmyra-Klemetsrud
1615 A Klemetsrud-Hulløy
1615 B Ulefoss-Vadmyra
1915 A Hulløy-Vadmyra
1915 B Ulefoss-Klemetsrud

Kampoppsett - søndag 13.03.16:

1100 A Nr. 1 avdeling 1-Nr. 2 avdeling 2
1230 A Nr. 1 avdeling 2-Nr. 2 avdeling 1

Gruppevinner fra vår gruppe møter altså nummer to i den andre gruppa søndag klokka 11, mens andreplassen fra vår gruppe møter gruppevinner fra gruppe B klokka 12.30.

Litt om lagene:

Svartisen fra Mo i Rana er den soleklare avdelingsvinneren fra 1. divisjon Helgeland med 10-0-0 i seriespillet, og et av de to lagene som gikk seirende ut av nordnorsk playoff i midten av februar.

OSI står for Oslostudentenes Idrettsklubb, og cruiset gjennom den sterke Oslo-avdelinga med fantastiske 17-1-0 på sine 18 kamper. Med slik statistikk følger selvfølgelig et soleklart favorittstempel i vår avdeling.

Hajduk fra Bergen kom på tredjeplass i Hordaland, men da førsteplasserte Sund trakk laget fra playoff ble Hajduk tilbudt den andre playoffplassen fra Hordaland.

Hulløy fra Bodø er årets soleklare favoritt til en opprykksplass. Med signering av Norges beste futsalspiller, landslagskeeper Kenneth Rakvaag som spillende trener, og innleiing av to portugisere til playoff vil det være en stor skrell om arrangørklubben skulle tape en av finalene søndag.

Ulefoss vant avdeling sør/øst i siste serierunde der de utmanøvrerte det tidligere elitelaget Nesjar og Lier. Skribenten har for øvrig lite informasjon om laget.

Vadmyra er også et tidligere elitelag, og da spilte nåværende Utleira-kaptein Sivert Lund på laget. Bergenserne kom på andreplass i Hordaland.

Klemetsrud er årets andreplass fra Oslo-avdelinga, og meldes å komme med flere spillere med toppfotballerfaring (Eliteserien og 1. divisjon).

NB: Det skal nevnes at trenerapparatet heldigvis har bedre informasjonsgrunnlag om motstanderne enn skribenten.

Status Utleira:

Vi reiser nordover med 18 spillere og 4 trenere. Forfall fra Aleksander Vold (3 uker Cold Response, hjemme samme som dag som avreise), Jon Arne Kråkenes (leddbånd, menisk etc.), Tamba Swaray (treningsleir fotball). Av gledelige nyheter kan vi melde at Sivert Lund dimitteres fra Cold Response før tiden for å stille klar til strid i Bodø, Håkon Haugen har fått innvilget permisjon fra førstegangstjenesten, og at Håkon Mjell er signert for å erstatte tidligere nevnte Kråkenes. I sum betyr det at vi stiller tilnærmet så godt som mulig. Vi tar dette som et veldig positivt tegn, at så mange får til å bli med ei helg i mars, så tett på fotballsesongen.

Tropp: Tangvik, Lund, Mjell, Haugen, Vie, Haugdal, Økland, Killingberg, Gjengår, Holan, Kvalvær, Vie, Rønning, Nilsen, Tysnes, Løberg, Eriksen, Johansson.

Vi vil primært bruke Facebook (www.facebook.com/utleirafutsal) til å oppdatere fra reisen og før og etter kampene, mens Twitter (www.twitter.com/utleirafutsal) vil brukes til å live-oppdatere kamper. Ellers kan vi melde at det er snakk om streaming fra bane A, som vil si at an.no sender kampen vår mot Svartisen, og en eventuell finale søndag. Vi vil lenke til streamingside dersom dette viser seg å stemme!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline