Futsal - før helga!

Postet av Utleira IL - Fotball den 26. Jan 2016

Det nærmer seg sesongens nest siste kamphelg, og for vår del består den av tre kamper, hvorav en av dem spilles hjemme i Utleirahallen. I tillegg er vi så heldige at Eliteserie-kampen mellom Tiller og Vegakameratene fredag kl. 20.45 er lagt til Utleirahallen.

Før helga

Det spilles full runde i 1. divisjon førstkommende lørdag, og den går av stabelen i Rostenhallen. Etter dette står alle lag utenom vi og NTNUI med 10 kamper, og denne hengekampen spilles altså søndag hjemme i Utleirahallen. Det blir med andre ord en meget avgjørende helg for lagene som ønsker å henge med i toppen, og den vil sette premissene for avslutningshelga i Byneshallen påfølgende helg.

For vår del er utsiktene gode til helga. Vi har per nå ingen nye skader eller forfall siden forrige gang, og nok en gang får vi problemer med å velge ut de 14 som skal være i helgas tropper.

Det trengs, for det er som vanlig tøff motstand i vente. Tiller 2 ligger riktig nok på sisteplass i avdelinga, men i vår aller første kamp for sesongen ga de oss tøff kamp, og vi følte oss vel egentlig ikke trygge på seieren før langt ut i andre omgang. Jonsborg venter i andre kamp, og er det eneste laget som har slått oss i obligatorisk kamp med 1-3 i Rosenborghallen før jul. Vi må derfor være fullt skjerpet for å få en herlig revansj.

Søndag kommer NTNUI til Utleirahallen, og vi forventer nok en tøff batalje. Laget har tatt store steg i år, og er det eneste laget som har beseiret serieleder Freidig denne sesongen.

Vi håper så mange som mulig tar turen for å se våre kamper både i Rostenhallen og Utleirahallen, og samtidig kjenner sin besøkelsestid når vi får besøk fra Eliteserien fredag kveld. Her er det muligheter for å se flere landslagsspillere i en antatt tøff kamp med høy tenning.

Til slutt vil vi oppfordre alle sammen til å følge oss på Facebook (www.facebook.com/utleirafutsal) og/eller Twitter (www.twitter.com/utleirafutsal) for siste nytt og bilde/video fra treninger og kamper!

Kampprogram

Fredag 29. januar, Utleirahallen

20.45: Tiller - Vegakameratene (Eliteserie)

Lørdag 30. januar, Rostenhallen.

13.35: Tiller 2 - Utleira
14.30: Vega 2 - Othilienborg
15.25: NTNUI - Freidig
16.20: Othilienborg - Tiller 2
17.15: Utleira - Jonsborg
18.10: Freidig - Vega 2
19.05: Jonsborg - NTNUI

Søndag 31. januar, Utleirahallen

16.00: Utleira - NTNUI


lagbilde.jpg


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline