NM tilbud på ski

Postet av Utleira IL - Ski den 18. Jan 2021

I forbindelse med NM i Granåsen har Madshus / Hank sport tilbud på ski til medlemmer i skiklubber i NM-Trondheim.  Se vedlegg for mer informasjon, demo og bestilling. 

NM-TILBUD MADSHUS.pdf
INFORMASJON OM PRODUKTER.pdf
Bestillingsskjema.docx
0 Kommentar

Velkommen til skitrening i Bratsberg:)

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jan 2021

Endelig kom snøen og skitreningene er nå på Bratsberg skistadion:) 

Har du barn født i 2009-2013 som har lyst til å prøve ski som aktivitet? Det er ikke for sent å begynne, og det krever ingen forkunnskaper. I Utleira Il ski er det skileik og skiglede som står i fokus. 

Treningstider
Gruppe 1, født 2001-2013 torsdager kl 18:00
Gruppe 2, født 2009-2010 tirsdager og torsdager kl 18:00

Det kreves ikke mye utstyr de første årene og det er alltid et godt smøretips å få hvis det er behov for det. Ett par ski, sko og staver som passer holder i massevis. Spør gjerne trenerne eller andre foreldre om råd rundt utstyr. 

Skigruppa i Utleira IL har lang tradisjon med et godt miljø for både store og små og med aktiviteter for hele familien. Alle foreldre/foresatte oppfordres til å delta på aktivitetene. Når du likevel skal kjøre barna til Bratsberg, er det sosialt å ta seg en liten tur i løypa sammen andre foreldre. Det kan også åpne seg en mulighet for å bli med på en liten stafett i løpet av treningen;) 

I disse koronatider er det viktig at vi overholder smittevernreglene også når vi er ute. Ingen skal møte på trening hvis de er syke. Vi holder god avstand og unngår aktiviteter med mye fysisk kontakt. Og selvfølgelig håndvask/antibac når det er nødvendig.


Velkommen på skitrening!

Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med gruppens hovedtrener:
Gruppe 1 - Fride Vullum-Bruer, 986 67 654
Gruppe 2 - Sten Even Erlandsen, 414 99 722

 

 

 0 Kommentar

Parkeringsdugnad Bekken

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jan 2021

 

Vaktliste Bekken-2021.xlsx

Regler.pdfVi er heldige å få vakter og gode inntekter også denne vinteren😊 Vedlagt finner dere vaktliste og informasjonsskriv.
Vakt på fredag henter vesker og plakater hos Bjarkøys, Stubbanveien51. Siste vakt lørdag leverer de til første vakt søndag, siste på søndag leverer  tilbake til Stubbanveien. 

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline