Helgas lokale treningssamling i strålende høstsol!

Postet av Utleira IL - Ski den 22. Okt 2023

I helga gjennomførte skigruppa en lokal treningssamling.

På lørdag deltok nesten 40 motiverte barn!

Lørdag startet med en rulleskiøkt, etterfulgt av ulike styrke- og balanseøvelser som inkluderte dekktrekking. Dagen ble avsluttet med stafetter under herlig høstsol. I pausen ble det servert grøt, og etter økten koste deltakerne seg med pizza.

Søndag var dedikert til langkjøring i Estenstadmarka, som viste seg fra sin vakreste side med fargerike løvtrær og skapte den perfekte høststemningen.

Vi takker alle deltakerne og trenere for en flott helg!
Nærsamling ved Utleirahallen

Postet av Utleira IL - Ski den 16. Okt 2023

Årets nærsamling blir lørdag 21.10.23. 

De eldste utøverne har to økter, mens de yngste har en treningsøkt kl. 13:00. 
Invitasjon blir sendt ut i Hoopit.

Vel møtt! 

Utleira Ski avsluttet skisesongen denne helgen med to flotte arrangementer!

Postet av Utleira IL - Ski den 26. Mar 2023

På lørdag ble MelhusBanken Langrennscross arrangert på Sjetnmarka skistadion, med en utfordrende løype med mange morsomme elementer som slalomløype, hopp og orgeltrapp.

På søndag var det klart for felles klubbmesterskap sammen med Brattsberg. Dette var et uhøytidelig renn som inneholdt en morsom runde med innlagte skileikelementer, og alle deltakere - både store og små - fikk premie for innsatsen sin. Det var virkelig en flott måte å avslutte skisesongen på, og Utleira Ski vil takke alle som har bidratt til å gjøre det til en fantastisk opplevelse.


Vi gleder oss allerede til neste år og håper å se enda flere deltagere på våre arrangementer. Tusen takk for en fantastisk skisesong!Utleirarennet 2023

Postet av Utleira IL - Ski den 14. Feb 2023

Utleirarennet som ble arrangert lørdag 4. februar 2023, ble en suksess med 162 deltakere! Barn og voksne hadde det gøy både i og utenfor løypa. Takk til alle som bidro til å gjøre dagen så fin!

Bli med på Sverresborglekene!

Postet av Utleira IL - Ski den 30. Jan 2023

Søndag 12. februar 2023 er det klart for den 55. utgaven av Sverresborglekene.

Det blir skirenn og leik i bakkene rundt BSK-hytta på Ferista. Arrangementet er åpent for alle barn i barnehage- og grunnskolealder.

Sverresborglekene er et lavterskeltilbud hvor det ikke er tidtaking, men vekt på gjennomføring, lek og gøy. To løyper; en kort på ca. 800 meter og en litt lengre på ca. 1,5 km (foreldre kan følge barna).

Alle som deltar mottar diplom og premie, og deltakere som har gjennomført tre, seks og ni ganger får henholdsvis medalje i bronse, sølv og gull. Mer informasjon og påmelding her: https://www.sverresborglekene.no/