Barnas Mini-VM

Postet av Utleira IL - Ski den 29. Nov 2021Sør-Trøndelag skikrets vil arrangere barnas mini-VM hver vinter frem mot VM i Trondheim i 2025. Dette er et gratis arrangement som passer for alle barn i alderen 0-12 år, og det vil være mulig å få låne skiutstyr. Første renn i Trondheimsregionen denne sesongen er søndag 12.desember, i Granåsen skianlegg.

I Barnas mini-VM vil alle barn være velkommen til å utfolde seg på ski, både på langrenn, hopp og kombinert. Skileik er stikkordet. Arrangementet skal være en ekstraordinær opplevelse for alle involverte. 

Se mer om arrangementet og informasjon om påmelding her: https://fb.me/e/251ToEvoH

Les mer om Barnas mini-VM på Sør-Trøndelag skikrets sine sider: https://www.skiforbundet.no/sor-trondelag/barnas-mini-vm/

Se også inspirasjonsfilmen: https://fb.watch/9ryHEzYLh-/
Skitreninger - oppstart etter høstferien

Postet av Utleira IL - Ski den 10. Okt 2021


Tirsdag 19.oktober klokken 18:00 starter alle grupper med skitrening. De eldste (2011 og eldre) har vært i gang noen uker, men det er ikke for sent å bli med:) Før snøen kommer, har vi barmarkstrening med oppmøte ved Utleirahallen. De som er født i 2012-2014 vi ha fast treningstid på torsdager, 2011 og eldre har trening tirsdag og torsdag. Se vedlagte invitasjon for litt mer informasjon om treningene til de ulike gruppene. 

Invitasjon Ski 2009-2011.pdf

Invitasjon Ski 2012-2014.pdf


Tirsdag 19.oktober kl 18:00-19:00 inviterer vi også til foreldremøte i klubbhuset i 2.etg i Utleirahallen, mens barna er på trening. Her får du en presentasjon av Utleira ski og vi forteller litt om planene for sesongen. 
Er du klar for Utleiraløpet?

Postet av Utleira IL - Ski den 26. Aug 2021

Lørdag 28.august er det endelig klart for Utleiraløpet igjen. Det er ikke for sent å melde seg på, det kan du gjøre på Utleiraløpet 

Vi gleder oss til å ta i mot store og små ved Utleirahallen i fint sensommervær. 

Husk solbriller, vi sees! 

NM tilbud på ski

Postet av Utleira IL - Ski den 18. Jan 2021

I forbindelse med NM i Granåsen har Madshus / Hank sport tilbud på ski til medlemmer i skiklubber i NM-Trondheim.  Se vedlegg for mer informasjon, demo og bestilling. 

NM-TILBUD MADSHUS.pdf
INFORMASJON OM PRODUKTER.pdf
Bestillingsskjema.docx

Velkommen til skitrening i Bratsberg:)

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jan 2021

Endelig kom snøen og skitreningene er nå på Bratsberg skistadion:) 

Har du barn født i 2009-2013 som har lyst til å prøve ski som aktivitet? Det er ikke for sent å begynne, og det krever ingen forkunnskaper. I Utleira Il ski er det skileik og skiglede som står i fokus. 

Treningstider
Gruppe 1, født 2001-2013 torsdager kl 18:00
Gruppe 2, født 2009-2010 tirsdager og torsdager kl 18:00

Det kreves ikke mye utstyr de første årene og det er alltid et godt smøretips å få hvis det er behov for det. Ett par ski, sko og staver som passer holder i massevis. Spør gjerne trenerne eller andre foreldre om råd rundt utstyr. 

Skigruppa i Utleira IL har lang tradisjon med et godt miljø for både store og små og med aktiviteter for hele familien. Alle foreldre/foresatte oppfordres til å delta på aktivitetene. Når du likevel skal kjøre barna til Bratsberg, er det sosialt å ta seg en liten tur i løypa sammen andre foreldre. Det kan også åpne seg en mulighet for å bli med på en liten stafett i løpet av treningen;) 

I disse koronatider er det viktig at vi overholder smittevernreglene også når vi er ute. Ingen skal møte på trening hvis de er syke. Vi holder god avstand og unngår aktiviteter med mye fysisk kontakt. Og selvfølgelig håndvask/antibac når det er nødvendig.


Velkommen på skitrening!

Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med gruppens hovedtrener:
Gruppe 1 - Fride Vullum-Bruer, 986 67 654
Gruppe 2 - Sten Even Erlandsen, 414 99 722

 

 

 
Parkeringsdugnad Bekken

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jan 2021

 

Vaktliste Bekken-2021.xlsx

Regler.pdfVi er heldige å få vakter og gode inntekter også denne vinteren😊 Vedlagt finner dere vaktliste og informasjonsskriv.
Vakt på fredag henter vesker og plakater hos Bjarkøys, Stubbanveien51. Siste vakt lørdag leverer de til første vakt søndag, siste på søndag leverer  tilbake til Stubbanveien.