Helgens aktiviteter

Postet av Utleira IL - Ski den 27. Okt 2019


I helgen møtte flere utøvere til alternative økter for den avlyste samlingen. Takk til to av våre juniorløpere - William Fuglem og Bernt Emil Rognes, som ledet en morsom kveldsøkt i nærområdet på lørdag. Søndag tok de med gjengen på en totimers langtur i Estenstadmarka:)


0 Kommentar

Spond og samlinger fremover

Postet av Utleira IL - Ski den 15. Okt 2019

Utleira ski har opprettet gruppe på spond, du kan bli medlem ved å følge denne lenken: https://group.spond.com/ZLIRY

Hvis du allerede har Spond finner du Utleira ski og bruker koden ZLIRY for å bli medlem av gruppen. I første omgang legger vi ut felles arrangementer med påmelding, så kommer treninger inn etter hvert.  Vi vil fremdeles bruke nettsiden og kalenderen aktivt og legge ut informasjon begge steder. 

Som nevnt på foreldremøtene i dag, så er det lurt å ta en titt i kalenderen samme dag som treningen skal være. Det kan hende værforholdene tilsier at det blir endringer i forhold til planlagt aktivitet. Når snøen kommer flytter vi oss til Bratsberg, og det kan komme brått på;) Ungdomsgruppa kan få treninger i Granåsen enda tidligere. 

Samlinger før jul
Helgen 26.-27.oktober - Nærsamling på Gjenvollhytta
Lørdag 16.november - Sonesamling 11-16 år ved Utleirahallen
Helgen 6.-8.desember - Familiesamling på Köja i Sverige
Lørdag 21.desember - Sonesamling 11-16 år,  sted ikke avklart enda


0 Kommentar

Oppstart gruppe 2011-2012 og foreldremøte

Postet av Utleira IL - Ski den 8. Okt 2019


Tirsdag 15. oktober starter den yngste gruppa med sesongens skileik. Etter trening serverer vi kveldsmat til alle utøverne i hallen, klokken 19:00 for den minste gruppa og 19:30 for de to eldste.  Samtidig som barna spiser har vi et kort foreldremøte. Representant fra styret og trenere vil gjerne fortelle litt om sesongens aktiviteter,  som for eksempel nærsamling 26.-27. oktober, familiesamling på Köja 6.-8. desember og sonesamlinger. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål.

PS! Det blir ikke valg til ulike verv,  kun informasjon;)


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline