Ny styreleder i Utleira Håndball

Postet av Utleira IL - Håndball den 24. Aug 2022

Det er særdeles hyggelig å kunne presentere den nye styrelederen i Utleira Håndball, Einar Holstad. Einar jobber til daglig i BDO som senior manager innen regnskap. Einar er som flere av oss en skikkelig håndball "nerd" med lang fartstid innen flere roller og verv i mange år.  Vi ser frem til å få med Einar på laget vårt. Han er allerede i gang med å sette seg inn i klubbens og avdelingens aktiviteter, arrangementer og prosesser. Vil tro at lagshåndboken allerede er memorert. :-)

Her er litt av hans bakgrunn innen idretten:

 • Har hele tiden vært i et eller annet verv/administrasjon innen idrett fra midten av 80-tallet.
 • Sitter som leder i Sør-Trøndelag Skøytekrets.
 • Har vært aktiv fotballspiller opp til nivå 3.
 • Har vært aktiv håndballspiller opp til nivå 3.
 • Har vært leder for Melhus og Byåsen Bredde Håndball
 • Har vært leder Leinstrand IL Skøyteavdeling
 • Har vært trener for Melhus, Gimse, Byåsen og Flå håndball
 • Styreverv i Melhus Fotball, Leinstrand IL Skøyteavdeling
 • I tillegg til en rekke andre verv og oppgaver innen idrett

I tillegg til idrettsfaglig bakgrunn så vil Einar også bringe med seg sin jobbfaglige kompetanse inn i klubben vår.  Dette er områder innen økonomi og regnskap, prosjektledelse og hans strukturerte personlige egenskaper. Han har etter mange år i idretten opparbeidet seg et godt nettverk og relasjoner som vi kan dra nytte av.

Som dere skjønner har vi fått en ny spiller på laget vårt som har lang, bred og god erfaring som vi skal dra nytte av i vår utvikling av klubb videre.

Vi ønsker Einar velkommen i oransje!!
Informasjon om streamingtjenesten MyGame

Postet av Utleira IL - Håndball den 13. Aug 2022

Norges Håndballforbund (NHF) har inngått et samarbeid med MyGame om filming av norsk breddehåndball, som også involverer TV 2 og Norges Idrettsforbund. MyGame monterer stadig flere sportskameraer i haller og på arenaer i hele Norge, og arbeider mot vårt felles mål om å gjøre breddehåndballen langt mer synlig i sesongene som kommer.

Denne informasjonen er laget slik at alle kan informere sine respektive lag og spillere om både den enkelte spillers og lagets personvernsrettigheter og muligheter til å reservere seg.

Det er allerede montert kamera på en rekke baner. Der vil deltagende lag kunne se kampene sine igjennom MyGame sine apper og TV 2 Play. Foreldre, besteforeldre og andre tilhengere av laget kan dermed også se kamper uten selv å være til stede på tribunen, både når de spilles direkte, og i opptak når det måtte passe dem.

Man kan laste ned MyGame sine apper for iPhone og Android-telefoner for å se kampene.

Det er spesielt viktig at alle berørte i de klassene som er åpnet for streaming, det vil si fra 15-årsklassen og eldre, kjenner til mulighetene til å reservere seg mot at en spillers navn synliggjøres, eller mot at kampen blir filmet.

For å finne kommende Utleira kamper som streames, gå inn på https://mygame.no/planlagte-sendinger/.  Søk etter Utleira så finner man info.


Personvern:

Alle forhold knyttet til personvern blir ivaretatt i henhold til lov- og regelverk, i samarbeid med Norges idrettsforbund (NIF). Vi har også vært i dialog med Datatilsynet. MyGame vil ikke behandle personopplysninger om involverte i kampene for andre formål enn å levere strømmetjenesten til publikum.

Personreservasjon mot filming og/eller navn-visning i Min Idrett:

Sammen med NIF og Norges Håndballforbund har MyGame nå lagt til rette for at reservasjon håndteres i Min Idrett. For å reservere enkeltpersoner mot filming, kan man altså logge seg inn i Min Idrett og gå til Personvern/Reservasjon: https://beta.minidrett.no/oversikt

Om et lag som helhet ønsker å reservere seg, er det lagt til rette for at dette kan gjøres direkte i TA.

Personer på hemmelig adresse:

Dersom en person involvert i kampen bor på hemmelig adresse, vil ikke kampen bli filmet, da de er automatisk reservert. Om vedkommende likevel ønsker at kampen skal filmes, kan dette kun gjøres om vedkommende selv manuelt skrur av reservasjonen i Min Idrett. Behandling av denne informasjonen skjer via NIF. MyGame får ingen opplysninger om hvem som har denne beskyttelsen.

Innsyn:

Dersom man ønsker innsyn i hvordan personopplysninger behandles, kan forespørsel om innsyn sendes til personvern@mygame.no.

Sletting:

Kampene vil være tilgjengelige for en begrenset periode i MyGames sluttbrukerplattform og i våre apper, og deretter slettes.

 • Opptak av kamper i aldersklasser 15 år til 18 år slettes senest etter 60 dager.
 • Opptak av kamper i aldersklasser 19 år og eldre slettes senest etter 90 dager.

Uønskede hendelser – stopp-knapp:

Norges Håndballforbund og MyGame har utviklet en stoppknapp som alltid er tilgjengelig i liverapporteringsappen. Denne benyttes av sekretariatet når uforutsette eller uheldige hendelser inntreffer i forbindelse med kamper.