250.000,- i utestående avgifter!!

Postet av Utleira IL - Håndball den 13. Jun 2022

Her kommer en oppfordring til alle klubbens medlemmer: Vi ber alle sjekke ut om trening- og medlemsavgifter for deg selv, dine barn eller hele familien er oppgjort?

Hvis det er utøvere som fortsatt mottar krav men som har sluttet for en stund siden, så MÅ dette kommuniseres med UIL ved daglig leder Pål Wahl, leder@utleira.no. UIL har muligheter og løsninger om ting har vært eller er økonomisk krevende, men da må man selv ta kontakt med daglig leder vedrørende dette. 

Utleira Håndball har i skrivende stund ca 250.000,- utestående i avgifter som ikke er betalt. Dette er et alt for stort beløp som vil få konsekvenser for aktiviteten i Utleira Håndball om ikke det skjer noe.

Trenings- og medlemsavgifter blir brukt til å skape aktivitet i Håndballavdelingen! Om inntekt uteblir vil man måtte vurdere tiltak som å redusere aktiviteten i håndball avdelingen, øke foreldrebetalingen utenfor treningsavgiften og/eller alternativt gjennomføre flere dugnader. Dette ønsker vi ikke.

Håndballstyret ønsker å ha stor aktivitet med god kvalitet og da må alle sammen bidra for å finansiere dette.

Tigerskole, klubbsamarbeide med Trondheim Idrettsklinikk, bidrag til reisecup, kjøp av halltimer i Utleirahallen for kamp/trening, innkjøp av utstyr med mer er typiske aktiviteter som kan bli rammet av et uønsket inntektsbortfall!

Så derfor ønsker vi at alle dere som ikke er helt sikre på at alle fakturaer er betalte, sjekker dette i Rubic evt via kasserer, så blir du kanskje kvitt en dårlig samvittighet i tillegg! Tusen takk!


Pål Nøst på vegne av Utleira Håndball
Påmelding til Åpningscup

Postet av Utleira IL - Håndball den 12. Jun 2022

Påmelding til Åpningscup 2022 er åpnet!

 

Turneringen er todelt og avholdes på følgende datoer:

Senior, Kvinner og Menn: 2. - 4. september

Junior, J/G 8 - 20 år: 5. - 11. september.Påmelding skjer gjennom klubb. Kontakt haandball@utleira.no for påmelding.


Frist for påmelding er 15. august, men meld dere gjerne på fortløpende!