Dommerskjema

Postet av Utleira IL den 20. Jan 2015

Håndball (oppdatert 24.10.2022)

Dommer regninger skal i utgangspunktet leveres digitalt via NHFs løsning for dette. Det er TA og Idrettsoppgjør som benyttes til dette. Se med info på NHFs sider: https://www.handball.no/regioner/region-nord/kampaktivitet/sesongen-20222023/dommer-i-nord/dommerregning/

I de kampene hvor det benyttes barnekampveiledere eller at man har benyttet seg av en nødløsning med noen andre som har dømt kamp, må disse levere inn skjema selv. Da laster man ned malen (https://at.bloc.net/uA7o74UnVvHweUVC6) for dette, fyller ut, skriver ut som pdf og sender inn via https://www.utleira.no/p/24356/dommerskjema (Dommerregningen kan scannes med en mobilapp som heter Tiny Scanner eller tilsvarende). Oppgi din egen e-post i dette skjemaet, IKKE trener/lagleder som det er angitt.

Hvis skjemaet fylles ut manuelt i hallen etter kamp, kan dette legges i forslagskassen ved kiosken.

Fotball
Dommerne har selv tilgang på dommerskjema som de fyller ut. Det er ønskelig at de ikke er håndskrevet, da dette kan være utydelig. Det er viktig at alle felter fylles ut. Ferdigutfylt skjema leveres til lagleder som ser over at dommeren har fylt ut alle felter og signert. Lagleder/trener signerer deretter dommerregningen og leverer dommerregningen via opplasting på https://www.utleira.no/p/24356... Dommerregningen kan scannes med en mobilapp som heter Tiny Scanner eller tilsvarende. Etter dette laster du opp alt ved bruk av din smarttelefon.
Det er svært viktig at dette gjøres rett etter kamp, da vi har frist på 10 dager til utbetaling skal ha skjedd. NB: Kun opplasting av PDF-filer i skjematjenesten.

Last ned klubbdommerskjema her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.