Spennende start på andre halvdel

Postet av Utleira IL den 5. Jan 2024

Da er vi straks i gang med andre halvdel av sesongen. Utleira starter med returoppgjøret imot Junkeren som ble et knepent 1 måløstap bporte i første serierunde. Sidenda har Utleira hevet seb mange hakk og Junkeren har slitt litt mere. Kampstart kl. 1500 søndag.  

Det har vist seg at tabellsituasjon ikke har så mye og si på flere kamper for mange lag i sesongen så langt. Det er mange jevne lag og hver kamp lever sitt eget liv.Slik blir det også på Søndag. To lag som kommmer godt forberedt til oppgjøret, begge sultne etter poeng. Utleira vil nok gå for seier på hjemmebane, mens Junkeren vil revansjere seg og sikre viktige poeng i kampen mot nedrykk. Det blir en spennende og tett kamp mellom to motiverte lag. Ta med familien på kamp. 


https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=417236

 I tillegg til kampen mellom Utleira og Junkeren, vil det også bli arrangert en spesiell aktivitet før kampen. Man kan levere inn brukt sportsutstyr for å hjelpe de som trenger det. Ved å bidra til denne innsamlingsaksjonen, får man også muligheten til å delta i en trekning av en VM-bag med OL-klær fra Sanna Solberg, samt noen fine premier til de minste. Dette er en flott mulighet til å støtte en god sak samtidig som man får oppleve spennende håndball på sitt beste.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.