Ni Utleiraspillere på Regional landslagssamling

Postet av Utleira IL den 24. Feb 2023

En spiller har mange muligheter for utvikling i dagens Region Nord. RLM , Utfordrer RLM , SPU og Trenerskolen. Her kommer du inn som 13 åring i trenerskolen går videre gjennom SPU før du til slutt blir en del av RLM . 

Torsdag 23.Februar var det samling i Kolstad Arena der landslagstrenere var med og instruerte unge trøndere. De får da et godt overblikk på hvordan spillere i Region nord utvikler seg i forhpold til spillere i andre regioner. Utleira hadde hele ni spillere med på årgangene 2005 og 2006 . Fire guttespillere og fem jentespillere. . 

Fra venstre Karoline, Arnhild, Eirik Haugdal, Liv Alva, synne og Janne. Eirik Haugdal er til daglig hovedtrener for Larvik HK i Rema 1000 Ligaen. Janne  møter snart Eirik igjen da hun er tatt ut på LK 04/05 samling 

 

Endre , Julian og Abbi hadde sine treninger med Landslagstrener Jørgen Laug. 

 Trenerskolen 

https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/spillerutvikling/Trenerskole-13-aar-09/hva-er-trenerskole/

SPU 

https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/spillerutvikling/spu-14-ar-08/hva-er-spu/

RLM

https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/spillerutvikling/spillerutviklingsmodell/regional-spillerutvikling/

Utleira håndball ønsker å ha med spillere på alle disse nivå da det kan være lærerikt både for spillere, trenere, klubb og foreldre som får et innsyn i hva som kreves for videre utvikling til en hver tid.  Neste steget etter dette er spillere inn på LK nivå i aldersbestemt.

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/landslag/

Janne Nordnes kom til Utleira for å utvikle seg videre .
Hun er nå tatt opp i A stallen og har klort seg fast i LK 04/05 sine samlinger. 

 

Utleira håndball syns det er stor stas at spillere som spiller for Utleira håndball er med å setter farge på regionale tiltak og Landslag. Det viser at trenere, spillere i klubb gjør en jobb jobb i sin egen treningshverdag som alltid er det viktigste fundament for all utvikling over tid. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.