Bring og Lerøy i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 14. Feb 2023

Til helga kommer det lag fra hele Norge for å spille kamper på nasjonalt nivå i Utleirahallen. Det er rett og slett fordi at fire ungdomslag tilknyttet klubben kvalifiserte seg høsten 2022 og har siden vært på to runder andre steder i Norge før vi nå har fått et samlet arrangement som går av stabelen lørdag 18 og Søndag 19 Februar i Utleirahallen. 

Våre to 18 årslag hvor ett er i samarbeid med Tiller spiller på lørdag.  Runar og Sotra kommer for å møte G18 på lørdag. Runar er en håndballklubb med gode tradisjoner på øverste nivå . Sotra håndballklubb er i dag Norges tredje største håndball klubb med snart 900 medlemmer fordelt på 68 lag. Så, det er gode klubber våre g18 spillere skal bryne seg på til helga. 

J18 skal ut imot et av Norges aller beste J18 lag  Halsen som leder gruppe 3 etter fire strake seire så langt i Lerøy.  Godøy kommer fra Ålesund å har hatt mer varierte resultat så langt i Lerøy og blir på en måte ett lokal oppgjør da de også tilhører Region Nord. Det blir spennede og se hva vårt første års J18 lag kan prestere mot to gode motstandere til helga. 

G16 Utleira skal ut mot to meget kjente håndballklubber Ull/Kisa og Fana. Begge lag er tabell naboer til våre gutter, så dette kan bli en meget spennende helg med jevne kamper .  

J16 skal ut i kamp mot Nordstrand som igjen er en klubb med meget sterke håndball tradisjoner over mange ti år i Norsk topphåndball. I dag spiller deres  senior lag i 1.Divisjon. Klyve håndball er et litt mer ukjent for oss, men som Utleira har de meget fine farger på sine spillertrøyer. De har til nå gjort sine saker meget godt i Bringserien . 

Det blir en innholdsrik helg i Utleirahallen med toppidrett utført av neste generasjon håndballspillere som samles til et stort arrangement i Utleirahallen. Aldri før har det vært arrangert noe lignende i Utleira sin regi. Vi vil på forhånd takke alle foreldre og ildsjeler som har brukt mye tid på å skape gode rammer for spillere, trenere, foreldre, publikum, dommere og andre som kommer innom hallen til helga. Er du glad i håndball, så vet du hvor du skal bruke tiden din lørdag og søndag førstkommende helg. 

Bring og Lerøy kamper 

https://www.handball.no/system/arrangordagbok/?clubId=61044Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.