Mange håndball lag var i aksjon i helga.

Postet av Utleira IL den 12. Sep 2022

Det var ikke bare G16 som var i aksjon i helga. flera av Utleiras lag var med på åpningscup og det ga verdifull kamptrening før en ny og lang sesong med håndball for de yngre i klubben.  G14 , J16, J14 og J13  er de lagene vi har fått rapport på.  Samtidig hadde vi NM20 i egen hall på søndag. 

Vårt J14 lag har hatt mange gode cupopplevelser gjennom våren og sommeren. De var nok spendt før helgas cup.  Det har vært en sommer med mye lagstrening .  Det gikk veldig bra gjennom hele uka og de kom seg til finale der de møtte Molde. Det ble en Jevn og tett kamp der våre jenter stakk av med seieren . J08 trener sammen J07 som gjør at de får trent og spilt kamper på to nivå gjennom hele sesongen . J07 spillere var i helga med J16 som spilte seg frem til B finale der de tapte mot Melhus. 

G14 nådde A semi finale der de gikk på et knepent tap mot Nidelv sitt G14 lag. disse guttene kjenner hverandre godt gjennom felles alktiviteter både mellom lag og tiger aktivitet. Viser at bydelen står stødig i håndball også på guttesiden.  J13 nådde Kvart finale i B sluttspill. 

NM 20 spilte 3.runde imot Fredirkstad der det ble et knepent 4 målstap. 

til helga starter senior håndballen opp igjen med seriekamper. Sesongen er helt klart i gang. Bare å glede seg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.