3T topphåndballweekend i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 23. Aug 2022

3T topphåndballweekend blir i år oppstarten til en ny lang håndballsesong for mange senior lag i Regionen. Veldig fint at Byåsen Håndball Elite stiller på årets 3T topphåndball weekend . Samtidig får vi sett både Levanger og Charlottenlund som hadde gode prestasjoner i 1.divisjon i fjor. Utleira sitt seniorlag med med nytt trener team og en del nye spillere som vi gleder oss til å se i Utleirahallen i år. 

Eirin skogen er godt i gang med ny sesong i Utleira 

Senior er nå i gang med siste forbredelser inn mot helgas kamper der de skal spille mot  Strindheim og Sverresborg som de møter senere i seriespill i 2.divisjon.  Mandag var som vanlig fysioterapaut June Svorken på plass på trening. 

June Svorken er ny i teamet rundt Utleira senior i år 

Maria Rekkebo er en av de nye spillerene i årets Utleira stall 

Vi anbefaler alle som liker seniorhåndball å ta turen til Utleirahallen i helga for å få med seg mange av årets lag i Trøndersk håndball. Som vanlig blir det mange gode lokal oppgjør i Trøndelag.  Samtidig skal det bli spennnende å se et nytt Byåsen Håndball Elite med Valery putans i spissen.  Klarer Levanger og charlottenlund å fortsette utviklingen i 1.divisjon og har Utleira tatt noen nye steg i utviklingen fra fjorårs sesongen. 

Denne gjengen gleder seg til å spille på hjemmebane i helga. 

Samtidig som det jobbes godt med sport i Trøndelag, så har våre ildsjeler i klubben gjort et godt stykke arbeid i forkant av helga for å sikre at både spillere,trenere, dommere og publikum får en god opplevelse på 3T topphåndball weekend. 

Det er bare å glede seg til en helg fullpakket med god håndball fra lag som nå gleder seg til å komme i gang med sesongen. 

Kampoppsett finner du i link under : 

https://topphandballweekend.cups.nu/nb/start


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.