Synne Olsen tatt ut til European Youth Olympic Festival. Landslag kvinner J05

Postet av Utleira IL den 13. Jul 2022

Det er stort for Utleira Håndbal at Synne Olsen er tatt ut på Landslag turnering. Det viser at klubben kan være et godt alternativ for unge spillere som søker utvikling . Synne trener stortsett med seniorlaget i Utleira å har de siste to månedene utviklet seg mye i og med treningsgruppe i det daglige har blitt enda sterkere . 

Synne har frem til vidergående spilt i moderklubben Rognan håndball . Det viser at det er fullt mulig å utvikle seg godt i moderklubb før man tar steget videre fra Vidergående skole. Små klubber kan være en knallgod arena å utvikle seg i.  Synne er en tålmodig spiller som helt klart søker utvikling i eget spill og sammen med medspillere. LK 05 er samlet fra 22..Juli og møter Kroatia 25. Juli til første kamp. Det skal bli spennende å følge laget under turneringen. 

Hoved trener for LK 05 er trønder Eirik Haugdal som til daglig er hovedtrener for Rema 1000 Liga laget Larvik . 

Synne Olsen er i dag Utleiraspiller som klubben skal ta godt vare på å sørge for at hun fortsetter utviklingen sin videre til nye nivå. Utleira har i år for første gang et rekrutt lag samt et Juniorlag  som ligger rett under seniorlaget som skal prøve seg på nasjonale serier og samtidig ha en treninghverdag der flere blir tett knyttet opp imot Seniorlaget.

Lik spillestil på alle lag fra J16 år og oppover i en tydelig oransj tråd som klubben håper å bygge sterkere over tid.  Alle våre unge spillere skal få muligheten til å prøve, feile og utvikle seg over tid. Utleira har ingen ambisjoner om å vinne nasjonale serier, men heller utvikle spillere som en dag kan ha gode år som seniorspillere på flere nivå.  Vi gleder oss til å følge Synne og alle de andre unge som nå snart starter en ny og lang håndballsesong. 

1.August er Utleira Håndball i gang og 5-7 August har J16 - Junior - Rekrutt - Senior felles treningssamling der miljøet i klubben skal forsterkes både mellom trenere, spillere, lagledere og sportslig ledelse.

https://www.handball.no/nyheter/2022/06/U-jentene-til-European-Youth-Olympic-Festival/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.