Dugnad med Bambusa til inntekt for laget

Postet av Utleira IL den 27. Apr 2022

Til alle lag og treningsgrupper i Utleira IL, til alle medlemmer

Utleira IL er klar for å gjennomføre en salgsaktivitet sammen med Bambusa. Målsetningen er at vi skal tilføre lagene våre inntekter på en halv million kroner, slik at vi kan ha lavere egenandeler og høyere aktivitet enn hva som har vært tilfelle de siste årene. 

Bambusa tilbyr høykvalitets bambussokker.  Vi ønsker at hvert medlem minimum får utlevert en familiepakke med 5 pakker med sokker.  Det blir opp til medlemmene og dens familie om de vil beholde sokkene i sin egen husholdning, eller velge å selge produktene til venner/familie.  Utleira IL oppfordrer til at familiene gjør begge deler, ettersom pengene går til laget og lagets aktivitet. 

Sokkene har en utsalgspris på kr 200,- pr pakke med sokker.  Fortjenesten er kr 100,- pr pakke med sokker. Hele fortjenesten går til laget (aktiviteten)

Familiepakken inneholder: 

- 3 pk sort dress 

- 1 pk hvit ankel 

- 1 pk sort ankel. 

Ankelsokkene (7par) er særdeles luftige og lette på foten. Silikonpute i hæl sørger for at sokken sitter som den skal uten å skli ned. One size (36-44), Unisex. Miljøvennlig emballasje - fri for plast 

Dressokkene (5par) er myke og komfortable. Holder føttene tørre og luktfrie - selv på varme dager. One size (38-45), Unisex. Miljøvennlig emballasje - fri for plast. 

1000 familiepakker klar for salg fra 2. mai. Her er det penger å tjene for lagene i Utleira IL
Utleira IL mottar 1000 familieposer mandag 2. mai. Det blir lagt ut hentetidspunkter i neste uke hvor lagleder/dugnadsansvarlig henter poser som kan deles ut etter f.eks trening (eller at man har lagsutdeling på bestemt sted og tid). Påfølgende uke vil det være mulig å få utlevert flere produkter når man merker at bambussokker fra Bambusa er veldig lettsolgte. 

Her er link til skjema for lagleder/dugnadsansvarlig: https://www.utleira.no/storage/Preview?id=458f8804-e50e-4cd2-9384-d43f67e53a2e Skjemaet er for å lett kunne orientere seg om hvem som har mottatt sokker, hva som evt er levert tilbake og hva som er betalt til lagskassen. Ved kampanjens slutt vil hovedlaget trekke innkjøpsprisen for sokkene fra hvert lags sin lagskonto. 

Gangen i dugnaden fra A til Å
1) Laget/gruppen finner ut hvor mye man skal selge pr medlem/utøver. Minimum en pose til hver. Det er vanlig at man selger 3 poser pr familie når man har dugnad om alle jobber godt med salget og i tillegg bruker produktet selv.
2) Lagleder avtaler hentetidspunkt. Administrasjonen pakker og setter frem varene for henting hos kioskvakten.
3) Lagleder/dugnadsansvarlig leverer ut posene til hver familie, og bruker skjemaet for å ha kontroll på hvem som har fått hva. Må få beskjed om det er sokker som skifter eier.
4) Alle som har mottatt solkker må betale til sitt lags lagskasse innen en uke etter utlevering. Si i fra om laget trenger Vipps konto.
5) Når dugnaden er ferdig tar hovedlaget innkjøpsprisen fra lagskontoen.

Om alle bidrar, så blir dette meget bra. Håper alle lag og avdelinger støtter denne dugnaden.

Lykke til med salget!
1 Kommentar

Kommentarer

  • Christina Melting

    Hei! Når det i påfølgende uke kan hentes ut flere artikler; kan vi da velge hva vi vil ha? Ser at det grunnet årstiden vi går inn i er lettere å selge ankelsokker.

    29 april 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.