Vi søker frivillige til ulike verv

Postet av Utleira IL den 11. Apr 2022

Jubileumskomite - alle som ønsker å bidra
Vi har engasjert Bjørn Skjæran som prosjektleder, og trenger en jubileumskomite som bidrar med alle beslutninger og detaljer rundt en 3-dageres fest/markering i oktober. 

Anleggsutvalg - alle som ønsker å bidra
Vi ønsker å se på mulighetene for å bygge flere anlegg og trenger flere personer inn i vårt anleggsutvalg. Gjerne personer med ulik kompetanse, alt fra politikk, til byggteknisk og grunnarbeid. Må være interessert i å kunne bidra over flere år, da dette ikke er prosjekter som avsluttes innen kort tid. 

Markedsutvalg - alle som ønsker å bidra
Målsetning om å øke inntektene med 3 millioner pr år slik at det tilrettelegges for at man kan ha toppidrett i Utleira IL uten at dette betales av bredden. Toppidretten i Utleira IL skal bidra til bredden. 

Valgkomite - 2 personer
Vi mangler fortsatt to personer, minimum en kvinne til vår valgkomite.  Dette er et meget viktig arbeid og det er viktig å starte i god tid slik at man v\finner de beste kandidatene for ulike styrer for å ta utleira IL videre. 

Styremedlem fotball - 1 kvinne
Det mangler en kvinne i fotballstyret. Det er viktig for oss som virkelig bryr oss om jentene i klubben at det også er nok jenter i styret. Vi ønsker gjerne en kvinnelig spiller inn i styret, selv om det ikke er en forutsetning.

Styremedlem innebandy - 1 kvinne
Det mangler en kvinne i styret for innebandy. Vi ønsker gjerne en engasjert mor til en av spillerne på barnelaget inn i styret. 

Styremedlem/leder i håndball - 1 person
Håndballavdelingen ønsker gjerne en person ekstra i styret og gjerne med gode administrative og organisatoriske evner.. Man trenger ikke å være håndballfaglig sterk, men selvfølgelig er det en fordel om man er engasjert i håndballsporten.  

Annet
Vi er også interessert i å komme i kontakt med personer som ønsker ukentlige oppgaver som å hente mat på matsentralen, vaske gulv, rydde, plukke søppel, pante flasker, bidra med vedlikehold og reparasjoner. Vi ønsker også de som ønsker å bygge morsomme anleggselementer i trevirke.  Utleira Il har som målsetning å tilrettelegge slik at langt flere ønsker dugnadsoppgaver. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.