innholdsrik kamphelg for Utleira Håndball

Postet av Utleira IL den 3. Apr 2022

I går ble dagen brukt til å se hele spekteret av håndball som er i Utleira. Fra 7 års håndball på liten bane til Herrehåndball i 4.divisjon som avsluttet en lang dag i hallen. Det er et engasjement i alle lag som klubben skal være stolte av. 


G13 startet dagen med en meget jevn og spennende kamp mot Hommelvik. Det ble jevnt hele veien. Utleira hadde en 4 målsledelse som ble spist opp mot slutten , men sikret en uavgjort helt på tampen.  Samtidig så spilte J11 på motsatt bane . Der J11 hadde en meget god 2.Omgang imot et sterkt Strindheim lag. 

G11 og J12 fulgte så opp med to kamper der de viste publikum meget flott angrepshåndball med mange gode samspill og forståelse for spillet. 

J13 og J15 tok over der J13 spilte en meget jevn kamp. Begge lag spilte meget godt forsvar med gode målvakter på begge lag. Forsvar er en meget viktig del av spillet. Senere på dagen spilte de en J14 kamp der de sammen med J07 kapret en 3.plass i serien med seier i siste kamp. 

J15 spilte to kamper denne dagen . De tok opp stafettpinnen fra Fredag der 3.divisjon viste oss hurtig håndball fra start til mål. J15 sprang og sprang og spilte godt i forsvar. Dommere i kampen kommenterte at det var veldig artig å dømme en kamp der et lag fullførte å holdt oppe forsvaret og løpsviljen gjennom to omganger. Meget godt målvaktspill her også. J15 kunne feire seriemesterkap denne dagen i Trønderenergi serien avd 05.

G8, J8, J7 og G7 tok så over hallen med mange kamper. Det var god stemning og mange håndballglade spillere som spilt flere kamper . God ettervekst med ivrige og flinke foreldregrupper som lager gode rammer for våre yngste lag. 

Herrelaget og J16 avluttet dagen i hallen der j16 møtte et meget kontringsterkt Heimdal . Målvakt for J16 hadde en meget god dag på jobben. Litt stang ut i starten av kampen , men god utvikling underveis.  H4 avsluttet dagen med en meget god hjemmesier. Som vanlig hadde vår målvakt høy redningsprosent. Artig at spillere på våre G16 og G15 lag innimellom deltar på kamper. lover godt. 

                                       Vidar Magne stengte buret og seieren var sikret for 4.Divisjon herrer Lørdag. 

I dag søndag er det nye muligheter til å se god håndball i hallen fra kl. 09 00 . Dagen avsluttes med et temposterkt 3.divisjonslag som møter Ogndal/Steinkjer kl. 17 00. Vel møtt i hallen! 

Tar også med at våre G16 spillere er på Bring fellesrunde i Oslo og 2.divisjon damer spiller mot Sverresborg kl. 12 30 i dag, så kan vi vel trygt si at aktivitetsnivået er høyt i klubben.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.