Godt gjennomført hjemmekamp

Postet av Utleira IL den 30. Mar 2022

Det er tett med kamper for vårt 2.divisjonslag om dagen. I går gjestet tabelljumbo Orkanger Utleirahallen . Orkanger har vært et av de lagene som alltid skaper noen resultater gjennom sesongen. Det ble jevnt fra start, men ut i 1.omgang fikk Utleira et lite grep om kampen å styrte inn til en 17 -13 ledelse til pause. 

Hjemmepublikum skapte god stemning . Noe våre spillere vet å sette pris på. 

Andrea Sunde hadde en del fine angreps situasjoner under kampen. En ung spiller i utvikling. 

Det ble litt frem og tilbake også i starten av 2.omgang, men midtveis tok hjemmelaget kontroll og dro i fra med en 7 målsledelse.  I denne perioden vartet hjemmelaget opp med noen flotte angrep og hadde et visst trykk på Orkanger i ankomstfasen. Orkanger klarte aldri å snu dette . En viktig hjemmeseier der kollektivet var dagens spiller.  

Eirin Skogen er som alltid engsjert i kampene å gir alt . 

Christine Enger sto en god kamp..Fikk mer og mer kontroll utover i kampen. Stort potensial i ankomstspillet. 


Tiller j12 hadde tatt turen i hallen på tirsdag for å se sin håndballtrener Tuva Wilmann i action. Tiller er naboklubb og partnerklubb på J20 nivå i årets sesong. De fikk se en god kamp av hjemmelaget. Våre spillere gjør mye positvit for nærmiljø også utenfor parketten. 

kamp rapport 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7377997


Neste kamp for vårt 2.divisjonslag er borte mot Sverresborg kl. 12 30 i Åsveihallen på søndag . Før det skal 3.divisjon spille mot Sverresborg 2 på Fredag i Utleirahallen A kl. 1945 . 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.