Godt felleskap i klubb og nabolag

Postet av Utleira IL den 14. Mar 2022

Det er stor kamp aktivitet for tiden på alle nivå fra de minste til de største. Mange er nå ute å viser frem klubben i hele regionen.  Det er gøy å få tilbakmeldinger om diverse møter med andre lag og gode ting som skjer i klubben. Fra helga har vi plukket uten noen gode historier som er verd å ta med seg. 


Fredag var det duket for et lokal oppgjør i mellom G13 Nidelv og G13 Utleira i Nidelvhallen. I den sammenheng ble alle våre trenere og spillere invitert på felles middag i Nidelvhallen etter kampen.  Dette er et godt tiltak for alle guttene som bor rundt om i vårt nabolag. Fikk rapporter på meget god stemning. Guttene kjenner hverandre fra før gjennom at flere har møttes på Tiger aktivitet . Trener team i begge klubber prater godt sammen å har hatt noen felles økter innimellom. 

Trenere og spillere i skjønn forening. 


Søndagskveld inviterte G13 med seg jentespillere til å spille kamp. 

En kamp som guttene og jentene dro i land en knepen ett målseier . Hver Torsdag trener guttene og jentene sammen i Tigerskolen som gjør at miljøet mellom spillere har blitt meget godt.  Tiger mixlag kalte de seg.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.