Utleira ble klubben for Ingvild Følstad

Postet av Utleira IL den 27. Feb 2022

Jeg kom til Utleira sommeren 2016 og har ikke sett meg tilbake siden. Det er en klubb som tar vare på sine og hvor de som ønsker å bli bedre og å bidra, er hjertelig velkommen. Jeg følte meg hjemme fra dag en, og får stadig tilbakemeldinger om at nye spillere opplever det samme. Til tross for mange avskjeder og nye tilskudd, opprettholder vi ei gruppe med samhold og like verdier. Det vi alle har hatt til felles er at vi er i gruppe som vil. 

 

Målsetningen ble etter hvert å prøve på opprykk til 1. divisjon. Dette har vært et langsiktig mål i lengre tid, og vi har vært farlig nære. Det har vært tunge nedturer og mange givende oppturer i jakten på målet. I prosessen har vi lært, som spillere, trenere og som klubb. Vi har fått erfare hva som må til av treningsopplegg, spillerstall, støtteapparat og økonomi.

Klubben viser at de støtter oss i jakten på målet. Yngre spillere deltar på den nyopprettede Tigerskolen, hvor seniorspillere bidrar som instruktører sammen med dyktige trenere, som sammen sørger for tett oppfølging av de yngre i Utleira. Her utvikles spillere som skal puste oss i nakken, og som på lengre sikt skal være med å bidra til et Utleira på toppnivå i Trondheim. Vi har også ei sterk rekruttgruppe i aldersbestemt og 3. divisjon, som fighter helt i toppen. Alt dette er avgjørende for å kunne ta steget opp, på en bærekraftig måte. 


Når vi nå står klare for andre halvdel av årets sesong, er det med en solid stall og trenerteam, et stort støtteappart og med klubben i ryggen. Som resultat sitter vi på tabelltopp og har gode forutsetninger for en rå sesongavslutning. Her har vi stått før, men ikke med det grunnlaget og erfaringen vi sitter med i dag. Det har skjedd mye siden sommeren 2016, og jeg tror det har skjedd mye riktig. Så får tiden vise hvor vi står når poengene skal telles opp i mai. 

Ingvild Følstad er en kaptein som ser sin medspillere og er tilstede. I helga er Ingvild og resten av laget på tur med kamper mot Gjøvik og Elverum. Lørdag gikk det ikke helt veien, men nye sjanser i dag mot Elverum kl.14 00.  Vi takker ingvild for intervju og ønsker henne og laget lykke til resten av sesongen. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.