Et spennende håndball år går mot slutten

Postet av Utleira IL den 31. Des 2021

Det har blitt satt i gang mange gode interne prossesser for å stå godt rustet inn i de nærmeste årene i håndball i Utleira. Det er mange flinke folk i klubben som jobber mye for at de yngste, ungdommen og senior spillere skal ha et godt tilbud innen sin idrett. Ingen nevnt ingen glemt. Alle er like viktige for å skape et sterkt kollektiv i klubben.

Fysisk trening ei hel helg med Trondheim Idrettsklinikk der J05 og J06 var samlet. Meget god læring for alle involverte. Trondheim Idrettsklinikk er klubb leverandør både for håndball og fotball. 

Elias August Aarsand var på Landslagsamling høsten 2021. Spiller til daglig for G16 Utleira. 

Hannah Tornes fikk sin debut på Byåsen Håndball Elite . ( Hannah til venstre) Annick Lipman tar godt vare på 

våre senior målvakter. Ser på alle hjemmekamper. 

Høy aktivitet i høstferien med fulle treninger på dagtid der våre Juniorspillere på 2.Divisjon styrte øktene  med full konroll. Og de yngre spillerene var veldig godt fornøyd. 

Gjennom tigerskolen og tigerekstra får mange yngre spillere se seg selv i trener rollen. Flere spillere møtes ukentlig på tvers av lag.  Det er med å skaper flere muligheter også på langsikt.  På nyåret vil mange starte på trener 1 og trenere på de yngste lagene skal ha håndball i praksis gjennom klubben. 

Tiger cup ble kjemepgodt mottat med over 90 påmeldte lag. Gode tilbakemeldinger på Topp håndball weekende i høst . På øverste nivå har 2.divisjon gjennomført en god sesong , så langt. Guttene på G16 Bring har også levert godt .2.divisjon troner øverst på tabellen frem til jul. Det passer derfor godt og avslutte året med en liten oppsummering fra Willy Refsnes som har jobbet i mange roller i klubben de siste 15 årene. 

Her oppsummerer willy årets sesong så langt : 

Kort oppsummering:

 

Etter nesten 17 mnd. uten kampaktivitet og redusert treningsaktivitet for spillerne, ble det seriestart i sept.

 Vi var usikker på hvor vi stod i forhold til alle de andre lagene etter så lang «covid» pause?

 Men når vi oppsummere sesongen så langt, må vi si oss godt fornøyd med resultatene.

 

Vi står etter 11 kamper, med 9 solide seirer og 2 tap. I begge kampene vi tapte ser vi at vi er på høyde og egentlig bedre enn motstanderen..

Men i håndball handler det om å sette sine målsjanser og unngå feil bakover som framover, noe vi ikke klarte i disse kampene.

 

Vi har beholdt hovedstammen av spiller siden nedstengningen i 2020, og i tillegg fått mange nye spennende spillere.Noen nye som har erfaring, men de fleste i årets stall er spillere født 02/03.

 Vi har en treningsvillig og ambisiøs grupper spillere som har ET mål i denne sesongen – opprykk til 1. div.

 

VI har også prestert godt i 3. div., her har vi også store muligheter for opprykk til 2. div hvis første laget klarer sin målsetning.Vi ser fram til en spennende avslutning på sesongen i 2022. Eneste usikkerheten nå er om vi får fullført den pga av «covid?

 

Ønsker alle en fredfull og riktig God jul og et godt nytt år !

 Hilsen spillere, trenere og støtteapparatet i 2. div Utleira


 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.