Utleira IL bytter til Superinvite for medlemsbetaling i 2017!

Postet av Utleira IL den 24. Des 2016

Superinvite er medlemsbetaling på nett, via Utleira sine nettsider. Dette vil gi lag, avdeling, trenere, lagledere og medlemmene selv mye bedre oversikt enn tidligere. Infoen i vår database vil være oppdatert og det blir mye mindre administrasjon. Tid vi kan bruke på utvikling i stedet.

Allerede nå kan du gå inn å kjøpe medlemskap for alle familiemedlemmerfor 2017. Makspris pr familie er 700,- Jeg anbefaler alle familier som har to aktive eller potensielt aktive familiemedlemmer om å kjøpe familiemedlemskap med en gang. Det er også mulig å kjøpe medlemskap til kr 400,- Man må være medlem i Utleira IL for å være med i organisert aktivitet som klubben arrangerer. Frist for betaling av medlemskontingent settes til 1. februar. https://www.superinvite.no/#/invitation/a012869311d64a44b5a0d567cd20de04

Treningsavgifter for våren 2017 er lagt ut (foruten fotball). Pr i dag kan man bestille vårens treningsavgift i håndball, treningsstudio, basis/allidrett, innebandy (inkl. innebandyskole) ski, basketball. Det er også lagt ut for futsal (sesongen 2016/2017) og friidrett for sommeren 2017. Alt finner du her. https://www.superinvite.no/#/invitation/52dbb0686f8bd0c0c757acf716e28ec0

Her er litt info om de ulike treningsavgiftene og frister.

Treningsstudio:

I stedet for å øke prisen, selges nå trening i bolker slik at man bestler for pr halvår. 594 tilsvarer kr 99 pr mnd for seks måneder. Prisen vil reduseres for hver mnd som går, men det er ikke mulig å melde seg ut i perioden. Frist for innbetaling uten å miste tilgang til treningsrommet er 12. januar.

Fotball:
Det er foreløpig ikke mulig å kjøpe treningsavgifter for fotball. Dette blir klart etter avdelingens åpne styremøte i februar. Snarest etter dette blir treningsavgiftene tilgjengelige. Frist for innbeteling er 1. april.

Håndball:
Samme priser som tidligere. Ber om at denne betales snarest. Senest innen 20. februar.

Allidrett:
Her har du nå mulighet til å velge gruppe/tidspunkt ved innbetaling. Begrenset med plasser pr gruppe. Pris kr 400 for våren. Frist innen 20. januar, men oppstart basis er allerede 11. januar.

Innebandy:
Alle barn som blir påmeldt vil få innebandyskole i fem uker fra 20. januar. Kr 400 for hele våren. Innbetalingsfrist før du starter aktiviteten. Håper flest mulig vil være med på innebandyskole. Håper flest mulig er med 20. januar.

Futsal:
Kun for de som er registrert på 1. divisjonslaget i senior. Betaler ut i fra hvor mye dugnad de har bidratt med. Denne gjelder for hele sesongen i stedet for kun våren. Får beskjed fra Torgeir Kråkenes om hvilken sum de skal betale. Betalingsfrist 20. januar.

Ski:
Innbetalingsfrist er satt til 20. januar.

Friidrett:
Innbatalingsfrist er satt til 1. mai.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline