Takk for innsatsen!

Postet av Utleira IL den 21. Des 2016

Eksamensperioden går mot slutten og julen nærmer seg. Onsdag 21. desember avslutter Fotball jenter 19 med årets siste dugnad i forbindelse med eksamensavvikling i Utleirahallen. Selv om det har vært tidlige ettermiddager og sene kvelder har vi fått mange tilbakemeldinger på at dette er en kortreist, sosial og bra dugnad for lagene. På den andre siden har vi fått gode tilbakemeldinger fra NTNU. Vi har gjennom perioden vært opptatt av at eksamen ikke skal gå utover sportslig aktivitet, og har enda til gode å få klager på grunn av konflikt mellom idrett og eksamen.

Vi er meget godt fornøyd med innsatsen til lagene, og alle lagene har nå mottatt sine dugnadspenger på konto. vel fortjent. Uten lagenes innsats ville ikke dette vært mulig. Takk for hjelpen!

Vi viste ikke helt hva vi gikk til når vi takket ja til å ha eksamen i hallen, men nå har vi mye erfaring som vi kan bygge videre på. Frem mot neste eksamensperioden skal vi evaluere, og lage bedre rutiner for gjennomføringen av eksamensperioden. Dette for å få enda bedre kvalitet for sport, ved å tilrettelegge for gulvvask oftere. I tillegg ønsker vi å tilrettelegge dugnadene enda bedre slik at det blir enda lettere for lagene.

I løpet av januar vil det bli lagt ut søknadsskjema for å få vakter til neste dugnadsperiode. Vi vil fordele dugnadene best mulig når søknadsfristen utløper. Eventuelle ledige dugnader vil bli lagt ut på nytt. Vi ser frem til videre samarbeid med lagene. Takk for denne gang.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline