​ Vil du bli med på laget?

Postet av Utleira IL den 6. Des 2016

Barn som vokser opp på Utleira har gode muligheter til å oppleve idrettsglede, fellesskap og mestring. Vi har et flott idrettsanlegg, ivrige unger og engasjerte voksne som bidrar til å skape et godt oppvekstmiljø. Slike forhold kommer ikke av seg selv, vi trenger også deg med på laget.

Gjennom samarbeid og engasjement har vi bygd et flott anlegg, vi har en god økonomistyring og fantastisk medlemsvekst.

Mye har skjedd de siste årene, og mye er på plass foran en ny runde med rekruttering til styreverv i de sportslige avdelingene. Vi kan trygt si at verv i Utleira IL byr på spennende oppgaver i et veldrevet idrettslag. Utleira IL har 2 ansatte, daglig leder og driftsleder gjør mange oppgaver og legger til rette for at avdelingene kan ha fokus på den enkelte idrett.

Foreldres engasjement er imidlertid den viktigste suksessfaktoren for å videreutvikle klubben. Med verv i Utleira IL blir du bedre kjent med store og små i nærmiljøet. Når mange deler på oppgavene blir det mindre belastning på den enkelte. Det er en morsom oppgave å ha tillitsverv, du vil komme inn i et miljø med mange ressurspersoner. Et miljø som ønsker akkurat din kompetanse og ditt engasjement for ungene våre.

Vi søker personer med gode verdier, et ønske om å bidra til utvikling av idrettslaget. Personer som er opptatt av å skape idrettsglede. Vi søker etter vanlige folk som ønsker å bidra til klubben sin. Dette er mye viktigere enn spesialkompetanse.

Interessert i en plass på laget og et ekstra pluss på din CV?

Hvis du har spørsmål eller rett og slett vil vite litt mer, kan du ta kontakt med valgkomiteens leder Per Hangerhagen: per.hangerhagen@gipling.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline