Vi søker aktivitetsledere for fargerik idrett

Postet av Utleira IL den 1. Nov 2016

Mandager 14.30-16.00 i Utleirahallen.
Oppstart førstkommende mandag.

Fargerik idrett er et tilbud for barn og ungdom som faller utenfor idretten av ulike årsaker. Vi tilbyr dem transport fra skolen til hallen, enkel servering og aktivitet hver mandag. Etter aktiviteten blir de kjørt tilbake til skolen/bussholdeplasser på veien. Fargerik Idrett er et samarbeidsprosjekt med Utleira skole, Nidarvoll skole, Sunnland skole, Steindal skole, Hoeggen skole, familietjenesten og Nav. Prosjektet støttes blant annet av Idrettsrådet, Håndballforbundet, Fotballforbundet og Idrettsforbundet.

Har du lyst å bli aktivitetsleder for barn/ungdom, som ønsker å spille håndball/fotball? Da er det kanskje deg vi ser etter. Vi trenger 4-6 aktivitetsledere til aktivitet mandager mellom 14.30 og 16.00. Treningene holdes i Utleirahallen.

Du må være idrettsinteressert, engasjert og ha et ønske om å hjelpe barn og ungdom som trenger et aktivitetstilbud. Du må være punktlig, ha plettfri vandel og snakke godt norsk.

Arbeidsoppgaven er å planlegge morsomme aktiviteter for barn/ungdom og gjennomføre aktiviteten. I tillegg vil du fungere som hjelpetrener for hovedtrenerne i fotball og håndball. Aktiviteten skal være varriabel. Vi hjelper deg med forslag til øvelser.

Vi ønsker spesielt at ungdommer, fra 14 år om å søke. Ungdommer på Hoeggen og Sunnland skole kan sitte på bussen til hallen ca 14.30 sammen med barn og ungdom fra nærliggende skoler.

Vi tilbyr:
- Nye treningslokaler
- Gratis aktivitetsleder kurs
- Sportsengasjerte omgivelser
- Fin bemerkning i CV
- Lønn etter avtale

For mer info ta kontakt med daglig leder ved Utleira IL, Pål Wahl per mail leder@utleira.no


Illustrasjonsbilde.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline