Stor intern dugnad med god inntjening til lagene i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 28. Okt 2016

Utleirahallen vil i perioden 28. november til 21. desember brukes til Eksamener ved NTNU. Dette er gode inntekter for idrettslaget, samtidig som vi ønsker å opprettholde samtlige treninger på kveldstid og på søndager, samt kamplørdager. For å få til dette trenger vi dugnadshjelp fra lagene våre. Hovedlaget betaler 3000 pr dugnad (ca 1 time) og vi estimerer av laget må stille med minimum 15 personer pr dagnad. Dette skal hovedsaklig være voksne, men ungdommer fra 12 år kan godt hjelpe til. Oppgaven på ettermiddager mellom 15.00-16.00 er å stable alle bord og stoler, samt ta av gulvbeskyttelsesdekke. Oppgaven på senkvelden mellom 23.00-24.00 er å sette ut gulvbeskyttelsesdekke, bord og stoler.

Vi vil sammenstille alle skjema som kommer inn pr uke, og fordele dugnader til lagene. Etterhvert vil de dugnadstidspunktene som er fordelt bli fjernet fra oversikten.

Det er en fordel å svare snarest om man ønsker de mest gunstige dugnadstidspunktene for sitt lag.
Vi ser frem til å høre fra dere, og er stolt over at vi kan arrangere dugnad for lagene som vil bidra med ca 220 000 i året tilbake til lagene.

Meld ditt lag på dugnad her

Vi oppfordrer til at barn og ungdom hjelper til på ettermiddagsøktene.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline