Oppstart fargerik idrett i Utleirahallen 7. november

Postet av Utleira IL den 27. Okt 2016

Vekommen til fargerik idrett!
Oppfordrer alle til å dele linken med de som er i målgruppen. Innholdet er også oversatt til flere spåk. Se nederst i saken.


Gratis lavterskel aktivitetstilbud etter skoletid for barn og ungdom som i dag faller utenfor organisert idrett.

Utleirahallen, Mandager 14.30-16.00.
2016
: Uke 45-47, 2017: Uke 1-7 og 9-14

Alle deltakere får gratis mat og aktivitet i Utleirahallen. Man kan velge mellom fotball og håndball, men enkelte ganger vil det også være andre idretter. Fint om alle har med innesko og treningsklær. Vi vil også kunne være behjelpelig med utstyr.

Det er henting i buss ved Nidarvoll skole, Sunnland skole, Hoeggen skole og Steindal skole. Elever ved Utleira skole går fra skolen til Utleirahallen i følge med av ansvarlig person. Transport fra andre skoler vil vurderes ved behov. Hjemkjøring etter aktiviteten (tilbake til skole/bussholdeplass på veien)

Vi ønsker å bidra til bedre integrering gjennom aktiv lek og mestring. Målsetningen med tilbudet er å tilrettelegge for at deltakerne skal inkluderes i ordinære aktiviteter i ulike idretter i Utleira IL, eller andre idrettslag.

Last ned infoark med svarslipp:

Norsk: Velkommen til fargerik idrett.
Arabisk: أهلاً وسهلاً بكــــم في الرياضــة النابضــة بالحيــاة!أهلاً وسهلاً بكــــم في الرياضــة النابضــة بالحيــاة!أهلاً وسهلاً بكــــم في الرياضــة النابضــة بالحيــاة!
Somalisk: Ku soo dhowaada ciyaaro loo dhan yahay Ku soo dhowaada ciyaaro loo dhan yahay
Engelsk: Welcome to Colourful Sports!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline