Endelig plan for fotografering av alle lag/grupper og portrettbilder.

Postet av Utleira IL den 16. Okt 2016

Oppdatert info: Det er gjort en siste endring i planen for fotball og håndball-lag som skal ta bilder sammen. I stedet for å ha oppmøtetid etter hverandre, skal alle møte på samme tidspunkt. Det vil si at en del håndball og fotball-lag er slått sammen til en fotosession. Dette gjør at begge lagbilder blir tatt først og at porttrettbildene taes deretter.

Det er viktig at man har på kampantrekk med riktig drakt, shorts og sokker. Når det gjelder sko foretrekkes det at alle stiller med indoor-sko. Shortsen er den samme på håndball og fotball. Fotballsokker kan brukes på håndballbilde, men brettes da ned. Mellom bildene skal man kun bytte drakt.


Oppdatert info: Tidligere tidspunkt var satt i tilfeldig rekkefølge. Nå har vi prøvd å sette samme årgang i håndball og fotball sammen, helst på dag med trening uten at foto krasjer med treningen. Det er mulig å bytte innbyrdes eller med tidspunktene for forfilbilder for de som ikke kan på oppsatt tid.

Vi håper på en super fotosession og masse gode bilder.

Vi skal bli fotografert av Foto Norden AS, og det er viktig at alle stiller til fotografering. Utleira IL tar det som en forutsetning for alle som stiller til fotografering at det er greit for deres foreldre at de deltar på lagbilder og har portrett-bilde i klubbkatalogen. Utleira IL ønsker ikke å innhente bekreftellse fra alle foreldre og administrere dette.

Her er oppsettet for alle lag. Det er viktig at lagene varsler om dette krasjer med treninger eller liknende. Vi håper nå at dette passer for alle, men det er mulig å bytte tidspunkt om det er helt håpløst. Last ned oversikt i pdf her

Se i oversikten når ditt lag skal ta bilde. Vi gjør oppmerksom på at det er oppmøtetidspunktet som gjelder. Noen lag vil ta lenger tid å fotografere enn det som står oppsatt på tidsskjemaet.

Vi må møte ferdig skiftet senest 5 min før fotostart, viktig at alle husker drakter og sko. Det skal ikke være annet tøy under draktene da dette vil synes på bildene. Det tar ca 2 minutter pr enkeltbilde og ca 20 minutter pr lagbilde. Klubben har ingen kostnader ved å bli fotografert.

Foresatte mottar en bildekode på sms/epost eller brev, så snart bildene er klare. Dette vil normalt ta maks 14 dager. Bildekoden kan man bruke for å logge inn og se på bilder, og bestille de bildene man måtte ønske.

All fotografering skjer i klubbhuset og i garderobe 1 og 2.

Klubben skal lage A5-kataloger med alle bildene som blir tatt av lagene. Dette vil bli et flott rekrutteringsverktøy og et bra sted for våre sponsorer til å kunne markedsføre seg selv.1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.